Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015, ανήμερα των Χριστουγέννων,

0 20

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015, ανήμερα των Χριστουγέννων,

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015, θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας. Το απόγευμα και ώρα 4:30 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Στεφάνου Μετεώρων.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 το πρωΐ, θα λειτουργήσει στην ίδια Ιερά Μονή.

Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 19:30 μ.μ. θα παρακολουθήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας την προγραμματισμένη Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας και το Θεατρικό Εργαστήρι «ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ»

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΑΣ

• Ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης τα Χριστούγεννα θα τελέσει Ι. Αγρυπνία στην Ι. Μονή Μεγάλου Μετεώρου και το Σάββατο 26 του μηνός θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας.
• Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής την Κυριακή 27 του μηνός θα ομιλήσει στην Ι. Μονή Αγ. Στεφάνου.
• Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει στην Ι. Μονή Σιαμάδων.
• Ο Αρχιμ. Δωρόθεος Τζεβελέκας το Σάββατο 26 του μηνός το απόγευμα θα ομιλήσει στην Ι. Μονή Αγ. Στεφάνου και την Κυριακή θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Αύρας.
• Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Ζαχαράκης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Γίνεται γνωστό στο φιλόχριστον πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας πως στις 4 Ενορίες της πόλεώς μας θα γίνεται καθημερινά ( εκτός Τετάρτης) η Ακολουθία της Ι. Παρακλήσεως ως εξής:
• Κάθε Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου η Ι. Παράκλησις της Παναγία μας.
• Κάθε Τρίτη και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος η Ι. Παράκλησις του Αγίου Βησσαρίωνος.
• Κάθε Πέμπτη και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων η Ι. Παράκλησις των Οσίων Μετ. Πατέρων.
• Κάθε Παρασκευή και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης η Ι. Παράκλησις του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Κάθε Τετάρτη βράδυ και από ώρα 9:30 μ.μ. έως 12:30 μεταμεσ. τελείται Ιερά Αγρυπνία στο Παρεκκλήσιο του Τιμ. Προδρόμου Καλαμπάκας.
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 θα τελέσει την Ιερά Αγρυπνία ο Αρχιμ. π. Δωρόθεος Τζεβελέκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.