Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 205

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος 

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής.

Το απόγευμα στις 5 μ.μ., θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Νευροκοπίου κ. Σεραφείμ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αδριανουπόλεως κ. Ευλογίου (εκ του Πατριαρχείου Βουλγαρίας) κατά την ακολουθία του Εσπερινού, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το πρωί, θα συλλειτουργήσει μετα του Σεβ. Μητροπολίτου Νευροκοπίου κ. Σεραφείμ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αδριανουπόλεως κ. Ευλογίου (εκ του Πατριαρχείου Βουλγαρίας), στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 4.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Μετεώρων.

Στις 6 μ.μ., κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής.

——————————————————————————

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστέρας.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό (παρεκκλήσι) Αγίας Βαρβάρας Καλαμπάκας.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Αγιοφύλλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr