Το Ποτάμι Τρικάλων: Εσύ που έμαθες σε ποια σχολή μπήκες να ξέρεις…

Εσύ που έμαθες σε ποια σχολή μπήκες να ξέρεις,

0 181

Εσύ που έμαθες σε ποια σχολή μπήκες να ξέρεις,

Εσύ που έμαθες σε ποια σχολή μπήκες να ξέρεις,

Εμείς μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο το οποίο 5 άνθρωποι το έκλειναν όποτε ήθελαν και κανείς δεν τους έλεγε τίποτα.

Μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο όπου φοιτητές πετούσαν σακούλες με σκουπίδια σε πρυτάνεις και κανείς δεν τους έλεγε τίποτα.

Μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο όπου αν τυχόν έβγαινες να υπερασπιστείς το νόμο της Διαμαντοπούλου σε μια συνέλευση θα βρισκόταν κάποιος να σε πει φασίστα, να σου αρπάξει το μικρόφωνο και να σε κατεβάσει κάτω και φυσικά… κανείς δε θα του έλεγε τίποτα.

Μεγαλώσαμε σε ένα πανεπιστήμιο όπου η κυκλοφορία αφού πέσει ο ήλιος απαγορευόταν επειδή κυκλοφορούσαν ναρκωτικά και κλέφτες στους οποίους κανείς δεν έλεγε τίποτα.

Μεγαλώσαμε, τέλος, σε ένα πανεπιστήμιο όπου η πολιτικοποίηση γινόταν είτε με καδρόνια είτε με πάρτυ και κανείς ποτέ δε βγήκε μπροστά να μιλήσει για 5 πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Εσύ σήμερα που έμαθες σε ποια σχολή μπήκες, ευχόμαστε όταν αποφοιτήσεις να μην πεις τα ίδια στους νεότερους τη μέρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις.

Ευχόμαστε να βρεις τη δύναμη, τα ψυχικά αποθέματα και τους φίλους για να αλλάξετε κάτι. Να υψώσετε το ανάστημα σας στην αυθαιρεσία και να πείτε «ΦΤΑΝΕΙ».

Καλή αρχή στην καινούρια σου ζωή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.