Το Παραδοσιακό – Τσιπουράδικο «ΤΑΞΙΜΙ» διακρίθηκε για την ποιότητα και από την ικανοποίηση των πελατών

0 1.565

Για την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών του διακρίθηκε το Παραδοσιακό – Τσιπουράδικο «ΤΑΞΙΜΙ» της Καλαμπάκας στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η εταιρία εταιρεία Beautiful Company στην κατάταξη της λίστας «Αετοί της γαστρονομίας 2020» με βαθμό 9,6 στους 10.

Το γνωστό κατάστημα της Καλαμπάκας που βρίσκεται στην πλατεία Δημουλά πήρε έναν υψηλό βαθμό για τα δεδομένα της κατηγορίας του μιας και οι υπηρεσίες του στον συγκεκριμένο χώρο είναι από τις καλύτερες της πόλης μας.

Συγχαρητήρια επιστολή 

Η εταιρεία Beautiful Company η οποία είναι διοργανωτής του διαγωνισμού θα ήθελε να σας συγχαρεί για την διάκριση σας στην Κατάταξη Αετοί της γαστρονομίας. Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά. Το λογότυπο Αετοί συνδέεται με την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία σας ΤΑΞΙΜΙ έχει 9.6 στα 10 και ως εκ τούτου ανήκετε στην ομάδα Αετοί της Γαστρονομίας, ξεπερνώντας πάνω από 124 χιλιάδες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι η εταιρεία σας ΤΑΞΙΜΙ έγινε μέλος της ομάδας των ηγετών της βιομηχανίας οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προσόντων τους.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.