Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας επισκέφθηκε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα.

0 229

Προκειμένου, να ευχαριστήσει τους υγειονομικούς, που εργάζονται αδιάκοπα όλο αυτό το τεταμένο χρονικό διάστημα, αλλά και για να καταγράψει τις υφιστάμενες ανάγκες του Κέντρου Υγείας, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα το πρωί, στο Κ. Υ. Φαρκαδόνας.

Η κα. Παπακώστα συνομιλώντας με την Διευθύντρια του Κ. Υ. κα. Βιολέτα Ροκά, αλλά και με τους ιατρούς και νοσηλευτές του Κ. Υ., ενημερώθηκε για την ροή των εμβολιασμών και την λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου, καθώς και για τις υπόλοιπες ανάγκες του Κέντρου Υγείας, όπως η ανάγκη προμήθειας ενός νέου Ψηφιοποιητή – Αναλυτή, για την καλύτερη λειτουργία του ακτινολογικού κέντρου, την αντικατάσταση του χειρουργικού κρεβατιού και τέλος για το ζήτημα της παροχής ασθενοφόρου οχήματος για το Κ. Υ. Ειδικά για το τελευταίο, η Βουλευτής έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, κατόπιν προσωπικού της αιτήματος στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, ο οποίος έχει αναγνωρίσει την αναγκαιότητά του και την διαβεβαίωσε για την άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών για την παροχή του.

«Στην σημερινή μου επίσκεψη στο Κ. Υ. Φαρκαδόνας, με χαρά ενημερώθηκα για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου και με προσοχή κατέγραψα τις ελλείψεις και τις ανάγκες του Κ. Υ. Ακόμη, ευχαρίστησα τους υγειονομικούς μας, για το απαιτητικό και αδιάλειπτο έργο τους και ευχήθηκα Καλό Πάσχα με ορατή την ελπίδα για το τέλος της πανδημίας, με όπλο μας πλέον, τον εμβολιασμό.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.