Το ΚΔΑΠ Αερόστατο Μετεώρων για τις φήμες περί κορονοϊού

0 1,326

Το ΚΔΑΠ Αερόστατο Μετεώρων με αίσθημα ευθύνης και με απόλυτη ειλικρίνεια, όπως πάντα, ενημερώνει τους γονείς των δικαιούχων παιδιών και τους πολίτες της επαρχίας Καλαμπάκας για ανυπόστατες φήμες περί κορωνοϊού που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα: Γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί από το ΚΔΑΠ μας, δίχως να έχει παρουσιαστεί και αναλάβει ακόμη υπηρεσία, βρέθηκε θετική στον covid-19 μετά την επιστροφή της από τις διακοπές της. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας ενημέρωσε σχετικά και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ έλαβε τις απαραίτητες οδηγίες για κατ’ οίκον περιορισμό, τουλάχιστον 15 ημερών.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι και όλο το προσωπικό μας που έφυγε σε κανονική άδεια το καλοκαίρι, με την επιστροφή του και δίχως να παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου έμπαινε σε περιορισμό μιας εβδομάδας υποχρεωτικά, καθώς λειτουργούμε πάντα προληπτικά και με τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό είμαστε σε συνεχή επαφή με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ τα οποία έκριναν πως δεν χρειάζεται καν ιχνηλάτηση στους χώρους μας. Παρόλα αυτά εμείς αυξάνουμε περαιτέρω τα μέτρα ασφαλείας, με συνεχείς απολυμάνσεις όλων των χώρων μας και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλα τα παιδιά με βάση την τελευταία ΚΥΑ την οποία ανακοίνωσε χθες η Υπουργός Παιδείας.

Συνεχίζουμε σοβαρά και υπεύθυνα για να νιώθετε εσείς σίγουροι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.