Το ηχηρό «παρών» του κόσμου στο Μοσχάτο, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Ν.Δ

1 1.238

Το ηχηρό «παρών» του κόσμου στο Μοσχάτο, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κ.Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Στο Μοσχάτο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα, μαζί με στελέχη της παράταξης και ένα απερίγραπτο πλήθος πολιτών που συγκεντρώθηκαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μία μόλις εβδομάδα πριν το επετειακό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, ο Πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει αποφασιστικά το πολυδύναμο μεταρρυθμιστικό έργο της, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει πρόθεση συγκυβέρνησης με κανέναν» και πως το βλέμμα παραμένει στραμμένο μόνο στα προβλήματα της κοινωνίας.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών του Ιουνίου λέγοντας: “Εγώ βρίσκομαι σε αυτή τη θέση γιατί εσείς με ψηφίσατε. Γι αυτό και θέλω τη μάχη των ευρωεκλογών να την αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σημασία. Είναι πολύ σημαντική κάλπη για την επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο κάποιοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος”.

 

Η Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, από την πλευρά της ανέφερε πως «Το δυναμικό παρών του κόσμου, επιβεβαίωσε τόσο την πρόθεση στήριξης της κυβέρνησης στο έργο, αλλά και στις κάλπες του Ιουνίου, όσο και την πλήρη απαξίωση στις φωνές του λαϊκισμού των κομμάτων της αντιπολίτευσης που χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο ή πρόταση, αναλώνονται σε μία διαρκή προσπάθεια ανατροπής της δίκαια και νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Από τραίνο θα πας………

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr