Εκδρομή διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Τα Μετέωρα”

0 706

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Τα Μετέωρα» διοργανώνει εκδρομή στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στις 10, 11 και 12 Μαΐου 2024.

Το πρόγραμμα της εκδρομής αναλυτικά είναι το παρακάτω:

1η μέρα: Αναχώρηση από την Καλαμπάκα στις 07:00
Στάση στο Σ.Ε.Α. Λεπτοκαρυάς για καφέ. Αφιξη στην Καβάλα και ελεύθεροι για γνωριμία με την πόλη αλλά και φαγητό. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της Ξάνθης. Ελεύθεροι για να περιηγηθούμε στην παλιά πόλη. Αφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: πρωινό και αναχώρηση για το ακριτικό Σουφλί. Επίσκεψη στην παλιά πόλη καθώς και σε παραδοσιακή βιοτεχνία επεξεργασίας Μεταξιού.Κατόπιν πέρασμα από το δέλτα του Εβρου.Το μεσημέρι θα μας βρει στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: πρωινό και αναχώρηση για το Πόρτο Λαγος. Κατόπιν αναχώρηση για τους αρχαίους Φιλίππους και στο βαπτιστήρι της Λυδίας.Το μεσημέρι θα είμαστε ελεύθεροι στην πόλη της Δράμας για φαγητό.Το απόγευμα πλέον θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.Αφιξη στην πόλη μας το βραδάκι

Τιμή: 140 ευρώ περιλαμβάνει: τις μετακινήσεις με λεωφορείο και τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό στην Κομοτηνή.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αν είναι δυνατόν μέχρι την Παρασκευή 5/4:

Βέφα Αρσένη-Βαφειάδου 6907180229,

Γρηγόρης Δερεκενάρης 6977751351,

Κική Κουτσογιάννη 6976631932

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr