Το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας στην Λιθουανία στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος COMENIUS

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας υλοποιεί κατά την διάρκεια των σχ. ετών 2011-2012 και 2012-2013 πρόγραμμα COMENIUS.

0 94

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας υλοποιεί κατά την διάρκεια των σχ. ετών 2011-2012 και 2012-2013 πρόγραμμα COMENIUS.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας υλοποιεί κατά την διάρκεια των σχ.’ετων 2011-2012 και 2012-2013 πρόγραμμα COMENIUS. 

Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην ενίσχυση της Ευρωπαϊκής διάστασης τής εκπαίδευσης και στη βελτίωση τής ποιότητας της, μέσα από την ενθάρρυνση της διακρατικής συνεργασίας μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των χωρών της ΕΕ που συμμετέχουν.

Στο τέλος του Σεπτεμβρίου ομάδα μαθητών αποτελούμενη από τους Ξάνθη Βασίλειο ,Παππά Νικόλαο, Παπαγεωργίου Ελ. & Μησιάρη Χριστίνα και συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές Γιόλα Ηλιοπούλου και Μίνα Καλκάνη και κατόπιν της με αρ.425/12-9-2012 απόφασης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού βρέθηκε στην Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Kedainai μία κωμόπολη 2 ώρες περίπου μακριά από την πρωτεύουσα του κράτους, Vilnius.

H ενότητα πάνω στην οποία δούλεψαν γι αυτή την συνάντηση οι μαθητές μας ήταν το marketing μιας εικονικής επιχείρησης δηλ. η οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών και ακόμα καλύτερα αφού κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, να κατασκευάσει τα αντίστοιχα προϊόντα / υπηρεσίες με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που ο πελάτης επιθυμεί, να του τα γνωστοποιήσει (διαφήμιση και προώθηση), να τα καταστήσει διαθέσιμα μέσα από τα κανάλια διανομής (τα μαγαζιά και οι τοποθεσίες που αυτά είναι διαθέσιμα) στην τιμή που θα πρέπει αυτά να πωλούνται.

Το ταξίδι στο Kedainai της Λιθουανίας εκτός από την συνεργασία των Ευρωπαίων μαθητών, την σχετική με το προαναφερόμενο θέμα, πρόσφερε σε όλους μας και εμπειρίες τουριστικού περιεχομένου άψογα οργανωμένες από τους Λιθουανούς εκπαιδευτικούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.