Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ παρουσίασε το 1ο Water Pairing Menu

0 581

«Το νερό, δεν είναι απλώς νερό». Με αυτή τη φράση ως κεντρικό μήνυμα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ παρουσίασε το 1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha – ιδρυτή της Fine Waters Academy.

Στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin Pelagos restaurant, μέλος του Ομίλου Four Seasons, το ΘΕΟΝΗ προσέφερε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην οποία ο Michael Mascha ανέδειξε όλους τους λόγους που καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα premium water brand, βασικό συστατικό της καθημερινότητάς μας αλλά και εξαιρετικά σημαντικό «συνοδό» μίας fine dining εμπειρίας.

Η παρουσία του Michael Mascha στην Ελλάδα είχε διττό σκοπό καθώς εκτός από την παρουσίαση του Exclusive Water Pairing Menu, προχώρησε στην ανακοίνωση του 1ου υποψήφιου Έλληνα Water Sommelier, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος πρόκειται να πιστοποιηθεί από τη Fine Waters Academy, με την υποστήριξη του ΘΕΟΝΗ.

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας τον Michael Mascha, έναν word-class Water Sommelier, ο οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει και βραβεύσει το ΘΕΟΝΗ για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Πρόκειται για το επόμενο «σκαλοπάτι» στην ανάδειξη του ΘΕΟΝΗ σε αυτό που πραγματικά είναι – ένα Ελληνικό water brand με διεθνή χαρακτήρα. Χαίρομαι για τη σπουδαία, one-of-a-kind, εμπειρία που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Michael Mascha – μία εμπειρία που αφορά στην «πεμπτουσία» των όσων πρεσβεύει το ΘΕΟΝΗ, εμπνέοντας μέσα από την ιστορία του και την πορεία του προς την κορυφή».

O water sommelier Michael Mascha, σημειώνει σχετικά με το ΘΕΟΝΗ πως «Ο χαρακτηρισμός «Fine water», αφορά σε ένα προϊόν φυσικό, μη επεξεργασμένο. Όταν ανοίγεις μία φιάλη νερό ΘΕΟΝΗ, καταναλώνεις το ίδιο νερό που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας, αφού εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την Πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης. Η σχετικά χαμηλή Σκληρότητά του και το γεγονός ότι διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσδίδουν στο νερό ΘΕΟΝΗ έναν ελαφρύ, απαλό και ισορροπημένο χαρακτήρα, ιδανικό για να συνοδεύει το γεύμα ή το κρασί».

Το 1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha, συνόδευσε ένα exclusive menu με την υπογραφή του Chef Luca Piscazzi, αποδεικνύοντας πώς το νερό μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει μοναδικά κάθε γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί το house water του Ομίλου Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, γεγονός που οφείλεται στον premium χαρακτήρα του νερού και ενισχύει τη θέση του ως ένα κορυφαίο ελληνικό νερό σήμερα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr