Την Τετάρτη θα ηχήσουν οι σειρήνες πολέμου

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, διάρκειας ενός λεπτού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων».

0 178

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, διάρκειας ενός λεπτού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων». Δοκιμαστική ενεργοποίηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, διάρκειας ενός λεπτού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωί σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων».

Η ήχηση των σειρήνων έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως ο πληθυσμός της χώρας παρακαλείται να συνεχίσει τις εργασίες του χωρίς καμμία διακοπή και χωρίς καμμία απολύτως σύγχυση ή ανυσηχία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.