Την Κυριακή προβάλλεται η εκπομπή της ΕΤ – 3 για την Διάβα Καλαμπάκας

Πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στην περιοχή μας το συνεργείο της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ- 3 “Κυριακή στο χωριό” όπου τράβηξαν πλάνα από χωριά του Δήμου, από την Καλαμπάκα και από τα Μετέωρα με σκοπό την προβολή τους στην εκπομπή.

0 201

Πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στην περιοχή μας το συνεργείο της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ- 3 “Κυριακή στο χωριό” όπου τράβηξαν πλάνα από χωριά του Δήμου, από την Καλαμπάκα και από τα Μετέωρα με σκοπό την προβολή τους στην εκπομπή. Πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στην περιοχή μας το συνεργείο της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ- 3 “Κυριακή στο χωριό” όπου τράβηξαν πλάνα από χωριά του Δήμου, από την Καλαμπάκα και από τα Μετέωρα με σκοπό την προβολή τους στην εκπομπή.

Τα κυρίως γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία της Διάβας Καλαμπάκας καθώς εκεί παρουσιάστηκαν τοπικοί παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα της περιοχής μας και του χωριού και προσφέρθηκαν σε όλους παραδοσιακά φαγητά που είχαν ετοιμάσει με πολύ μεράκι οι γυναίκες της Διάβας.

Η εκπομπή αυτή θα προβληθεί στην τηλεόραση από την ΕΤ – 3, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 15:00 η ώρα το μεσημέρι.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.