Την Κυριακή ο αγώνας Downhill στην Διάβα Καλαμπάκας

Το τμήμα ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club μετά από τη εξαιρετική συνδιοργάνωση με τον δήμο,

0 47

Το τμήμα ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club μετά από τη εξαιρετική συνδιοργάνωση με τον δήμο,

Το τμήμα ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club μετά από τη εξαιρετική συνδιοργάνωση με τον δήμο, της 1ης ποδηλατικής δεξιοτεχνίας για παιδιά δημοτικού, συνεχίζει τις ποδηλατικές του δράσεις έχοντας σαν στόχο την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση παιδείας και πολιτισμού του δήμου Τρικκαίων, καθώς και τους εθελοντές φίλους για την σημαντική βοήθεια τους στην διοργάνωση της 1ης ποδηλατικής δεξιοτεχνίας στην πόλη μας.

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 31 Μάιου με τον θεαματικό και πολύ ανταγωνιστικό αγώνα DOWNHILL στην Διάβα Καλαμπάκας. Ο αγώνας για την κατηγορία ΟΠΕΝ είναι ενταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tiger Trail Race !!! Συνδιοργανωτής θα είναι η εταιρία καφέ CHICCO D’ORO που θα αναλάβει ως μέγας χορηγός του αγώνα, επίσης την διοργάνωση του αγώνα θα αναλάβει το κατάστημα ποδηλάτων FLOW BIKE SHOP.

Ο αγώνας DOWNHILL στη Διάβα θα τελεστεί υπό την αιγίδα του δήμου Καλαμπάκας. Το Σάββατο 30 Μαΐου θα γίνουν τα δοκιμαστικά χρονομετρημένα της κατάβασης και την Κυριακή ο μεγάλος τελικός. Αξίζει να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες Downhill.

Την επόμενη Κυριακή 7 Ιουνίου ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με τον δήμο Πύλης θα διοργανώσουν διασυλλογικό αγώνα δρόμου αντοχής με αφετηρία και τερματισμό το δημαρχείο Πύλης. Στον αγώνα θα πάρουν μέρος αθλητές από όλη της Ελλάδα και στις μικρές κατηγορίες θα συμμετέχει και η ακαδημία του ΚΡΟΝΟΥ. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στην Πύλη θα δοθούν στα επόμενα δελτία τύπου της ομάδας.

Η ποδηλατική ακαδημία ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club θα συνεχίσει τις προπονήσεις της και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, στοχεύοντας στην σωστή χρήση του ποδηλάτου, στην εκμάθηση της οδικής συμπεριφοράς και στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή με αφετηρία την κεντρική πλατεία. Μέχρι να κλείσουν τα σχολεία, το ραντεβού της προπόνησης είναι στις 3:30′ και μετά θα γίνει στις 7 το απόγευμα.

Για εγγραφές και πληροφορίες από τους υπεύθυνους της ακαδημίας στα τηλέφωνα: 6986010785 Ηλίας Ζιντζόβας και 6989154306 Μιχάλης Ταμανάκιας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας: DRAG bicycles (Kassimatis cycling), το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ολυμπιονίκη Δημήτρη Γεωργαλή, το ποδηλατάδικο FLOW BIKES, το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ VO2MAX, την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ, την ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ.

downhill af 2015

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.