Την Κυριακή 16 Μαρτίου το 3ο Εnduro Μετεώρων από την ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 3ο Εnduro Meteoron

0 180

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 3ο Εnduro Meteoron

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 η ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 3ο Εnduro Meteoron – φιλικό Enduro σε έναν απο τους δημοφιλέστερους προορισμούς Enduro στην Ελλάδα.

Η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής απο 23 σε 16 Μαρτίου έγινε προκειμένου να στηρίξουμε το Π.Π Scramble Κεντρικής Ελλάδος με πρώτο αγώνα στην Καρδίτσα στις 23/3.

Σε ότι αφορά την διαδρομή φέτος αποτελείται αποκλειστικά απο καινούργια μονοπάτια.

Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 100 χιλιόμετρα,απολύτως εντουράδικα ατέλειωτα μονοπατήσια με την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία.Θα περιηγηθούμε σε κάθε τύπου τερρέν Enduro χωμάτινα μονοπάτια,πέτρινα ανεβάσματα,μονοπάτια στα δάση των Μετεώρων,ρέματα,τεχνικά Εnduro τερρέν,όλα με φόντο τους βράχους των Μετεώρων.

Η διαδρομή σε όλο το μήκος της αποτελείται απο ενναλάξ γρήγορα και τεχνικά περάσματα με πλήρη σήμανση και υποστήριξη απο αναβάτες της διοργάνωσης(σκούπες) και θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο εντουρά όσο και τον χομπίστα.

Ηεκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.30 απο το Ξενοδοχείο Famissi-Eden στο νέο σχέδιο πόλης στην Καλαμπάκα όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης.

Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στο μέσο της διαδρομής και λόγω του μήκους της θα είναι πιθανόν απαραίτητος τόσο για τις δίχρονες όσο και για τις τετράχρονες μηχανές.(Βενζίνη-Λάδι).Διαδρομή ΑΤV δεν προβλέπεται.

Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης.

Η πόλη της Καλαμπάκας διαθέτει όλες τις υποδομές για την φιλοξενία επισκεπτών για όσα άτομα ενδιαφέρονται για διήμερη Εnduro απόδραση

.Η συμμετοχή είναι 15 ευρώ με αναμνηστικό.

Σας περιμένουμέ όλους!

Για κάθε πληροφορία,δηλώσεις συμμετοχής, ξενοδοχεία κλπ καλέστε στα τηλέφωνα
6948057010
6947990803
6987230055
Με εκτίμηση
ΔΣ ΜΟ.ΛΕ.Κ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.