Τιμή στην κόρη του Ήρωα, Φρειδερίκη Λιάπη – Ζιώγα από τον νυν και τον επίπτιμο Αρχηγό ΓΕΣ

Ξεχωριστή τιμή επιφύλαξαν στην κόρη του Ήρωα του Ελληνοαλβανικού Έπους, Υπολοχαγού Δημητρίου Ζιώγα, Φρειδερίκη Λιάπη – Ζιώγα

0 202

Ξεχωριστή τιμή επιφύλαξαν στην κόρη του Ήρωα του Ελληνοαλβανικού Έπους, Υπολοχαγού Δημητρίου Ζιώγα, Φρειδερίκη Λιάπη – Ζιώγα

Ξεχωριστή τιμή επιφύλαξαν στην κόρη του Ήρωα του Ελληνοαλβανικού Έπους, Υπολοχαγού Δημητρίου Ζιώγα, Φρειδερίκη Λιάπη – Ζιώγα  ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Β. Τελλίδης και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και π. Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φ. Φραγκούλης, στην τελετή των εγκαινίων του Πολεμικού Μουσείου των Τρικάλων, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, καθώς και ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Β. Τελλίδης.

Η κα Λιάπη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, εκδηλώνοντας, ως κόρη, σύζυγος και μητέρα Αξιωματικών τις εκ βαθέων ευχαριστίες της για την αποδιδόμενη, δια του προσώπου της, τιμή στον ανδραγαθήσαντα και ηρωικώς πεσόντα πατέρα της.

Κόρη του ηρωικού Εφέδρου Υπολοχαγού Δημητρίου Θ. Ζιώγα, χήρα του Επισμηναγού ε.α. Χρυσοστόμου Χ. Λιάπη και μητέρα του Εφέδρου Ανθυπολοχαγού, ιατρού Χρίστου Χ. Λιάπη, ο οποίος συνεισέφερε με υλικό από το οικογενειακό του αρχείο, στα εκθέματα του Μουσείου, η Φρειδερίκη Λιάπη – Ζιώγα ευχήθηκε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά η πατρίδα το αίμα των γενναίων της αξιωματικών και των ανδρών που στελεχώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της και να μπορέσει ειρηνικά, να ανακάμψει από την κρίση.

IMG 5081IMG 5092

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.