Τέλος εποχής για τα «Άγραφα» – Πιο φτωχή η πλατεία Δημουλά Καλαμπάκας

Συνεχίζεται η “ερημοποίηση” της πλατείας Δημουλά της Καλαμπάκας η οποία πριν λίγα χρόνια ήταν το επίκεντρο της διασκέδασης για την Καλαμπάκα.

0 731

Συνεχίζεται η “ερημοποίηση” της πλατείας Δημουλά της Καλαμπάκας η οποία πριν λίγα χρόνια ήταν το επίκεντρο της διασκέδασης για την Καλαμπάκα.

Συνεχίζεται η “ερημοποίηση” της πλατείας Δημουλά της Καλαμπάκας η οποία πριν λίγα χρόνια ήταν το επίκεντρο διασκέδασης της πόλης.

Ο κατήφορος της πλατείας συνεχίζεται και μαζί με τις επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο από τις οικονομικές εξελίξεις και άλλους παράγοντες, σήμερα μια ακόμα επιχείρηση έβαλε τέλος στην δική της εντεκάχρονη πορεία η οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες της με τον καλύτερο τρόπο σε χιλιάδες πελάτες της…

Η γνωστή σε όλους ψησταριά – ταβέρνα “ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ” με τον Σωτήρη και την Αντωνία Μαραγκιανού σήμερα έβαλε τέλος στην πορεία της… και αποχαιρετά την Καλαμπάκα αφήνοντας σε όλους γλυκιές… νόστιμες αναμνήσεις αλλά με αισθήματα πίκρας, συγκίνησης και απογοήτευσης για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας – όπου καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο – αλλά και η εικόνα που θα αντικρίσουμε από αύριο στην έρημη κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.

Η Ψησταριά “ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ” φεύγει από την Καλαμπάκα και πλέον σε λίγες ημέρες θα λειτουργεί στα Τρίκαλα με την ίδια ονομασία και τους ίδιους ιδιοκτήτες στην οδό Κολοκοτρώνη κοντά στα δικαστήρια.

Συναντηθήκαμε με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ζήτησαν να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τα έντεκα χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, τους εμπιστευθήκατε και αποτελέσατε πελάτες τους.

Ευχόμαστε στον Σωτήρη και την Αντωνία ένα καλύτερο αύριο στο νέο τους κατάστημα στα γειτονικά μας Τρίκαλα….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.