Ταρτάν γηπέδου « Βασίλης Καρακιτσιος » – Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου

0 924

ΔΕΝ υπάρχει λόγος ν αναφερθώ στα θέματα που προέκυψαν με τα όποια λάθη ή παραλείψεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ή κάποιου υπαλλήλου.

Έγιναν, τέλειωσε!!!

Άκουσα σήμερα τον κ.Δήμαρχο να λέει ότι θα γίνει εκ νέου δημοπράτηση του έργου και υπάρχει η πιθανότατα να την αναλάβει και πάλι ο ίδιος εργολαβος!!!Δηλαδή; Άφησε ανεκτέλεστο το έργο που είχε αναλάβει ή όχι κ.Δήμαρχε; Ποιος μας εγγυάται ότι ΔΕ θα κάνει πάλι το ίδιο; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ΜΗΝ του δωθεί το δικαίωμα να λάβει εκ νέου μέρος στην δημοπράτηση!!!

Η απάντηση του κ.Δημάρχου σε ερώτηση γιατί δεν γίνεται με 8 διαδρομές ήταν ότι θα γίνει πάλι με 6 διαδρομές γιατί είναι τεχνικά αδύνατο!!!

Και σε μια πρόταση ακροατή ότι μπορούν να γίνουν 8 διαδρομές με μετακίνηση των πυλώνων άκουσα έναν επιθετικό Δήμαρχο για άτομα του καναπέ και της παντοφλας που εάν έχουν κάποια ιδέα να πάνε στην τεχνική υπηρεσία να τους την πουν.

Λοιπόν κάθε διαδρομή είναι 1,07εκ. Η προς διάθεση απόσταση για τη δημιουργία διαδρομών ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΕΤΡΑ και γι αυτό θα γίνουν 6 διαδρομές. Όμως κύριοι το γήπεδο της πόλης μας είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και μπορεί εάν γίνει ο αγωνιστικός χώρος 80εκ.μικρότερος (40 από κάθε πλευρά του γηπέδου) συν το κενό που υπάρχει από τον χλοοτάπητα του γηπέδου μέχρι το σημείο που θα αρχίζουν οι διαδρομές και είναι συνολικά ένθεν και ένθεν πάνω από 1,5μ και καλυφθεί ένα μέρος αυτού μας φτάνει ΑΝΕΤΑ να γίνει μελέτη για 8 διαδρομές!!!

Με 8 διαδρομές θα μπορούν να γίνουν αθλητικές διοργανώσεις μεγάλου βεληνεκούς που με τη σειρά τους θα έφεραν πολύ κόσμο στην πόλη μας!!!

Τώρα εάν, για να μιλάμε ωμά, ΔΕΝ θα μας εγκρίνουν το έργο των 8 διαδρομών γιατί θα χάσουν τους αθλητικούς αγώνες τα Τρίκαλα να μας το πείτε κ.Δήμαρχε γιατί η λύση υπάρχει απλά ίσως ΔΕΝ τη σκεφτήκατε εσείς ή η τεχνική υπηρεσία!!!

Βέβαια με τη φημολογούμενη ‘ένταση ‘ των σχέσεων μεταξύ του Δημάρχου Τρικκαίων και του Περιφερειάρχη ίσως είναι η ιδανική συγκυρία να ζητήσουμε 8 διαδρομές!!!

Θα περιμένω με ανυπομονησία την όποια απάντηση!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.