Τα προβλήματα του Δήμου Μετεώρων μετέφερε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος στη συνεδρίαση της ΝΔ Τρικάλων

0 591

Ο Δήμαρχος Μετεώρων παραβρέθηκε στη χθεσινή βραδινή συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων όπου παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής Και Οικογένειας Μαρίας Κεφάλα, μίλησε με τη γλώσσα του αυτοδιοικητικού που βιώνει τις ζημιές που άφησε πίσω της στα ορεινά η κακοκαιρία Daniel και αφουγκράζεται την αγωνία των συνδημοτών του για την επόμενη μέρα.

Καλωσορίζοντας με τη σειρά του στα Τρίκαλα την Υφυπουργό, την ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και τον αδερφό του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδο, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα ορεινά της Καλαμπάκας, τονίζοντας πως πρέπει να μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα καθώς χρειάζεται προσπάθεια από όλους τους υπουργούς για την περιοχή της Θεσσαλίας. «Τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, χρειάζεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλο το κυβερνητικό επιτελείο διότι όσον αφορά την διαχείριση στην πολύπαθη θεσσαλία μας, πιστεύω ότι υπάρχει ένα κενό το οποίο μέσα στο επόμενο μήνα δίνοντας την απαραίτητη προσοχή και ικανοποιώντας κάποια βασικά αιτήματα τόσο των πολτών όσο και των δήμων, είμαι σίγουρος και βέβαιος ότι θα έχουμε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές».

Συνεχίζοντας, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος τόνισε «Οι εργολάβοι που κάνουν αποκαταστάσεις στα ορεινά δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Πρέπει να το μεταφέρετε κάτω (Αθήνα). Είμαι ένας νέος Δήμαρχος και οφείλω να λέω την αλήθεια σε υπουργό που έρχεται στο νομό μας και πρέπει να γνωρίζει ποια είναι η πραγματική εικόνα».

Χαρακτηριστικά επισήμανε την έλλειψη οδικού δικτύου στον πρώην Δήμο Ασπροποτάμου για να μεταφερθούν με ασφάλεια οι κάτοικοι στις οικίες τους, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα από ότι στις προηγούμενες στις ευρωεκλογές, λέγοντας: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη και να είμαστε ένα ισχυρό κόμμα στην Ευρώπη».

trikalafocus.gr

Δείτε το προειδοποιητικό καμπανάκι που χτύπησε με την τοποθέτηση του στη γαλάζια συνάθροιση, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr