Συννεφιά με ομίχλες και τοπικά ψιλόβροχο αναμένεται για το Σαββατοκύριακο

0 955

Σάββατο-Κυριακή 19-20/12/2020
Συννεφιά, ομίχλες τη νύχτα και τις πρωινές ώρες, διαστήματα ηλιοφάνειας το απόγευμα. Το Σάββατο, λίγες ασθενείς βροχές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη δυτική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, την Κυριακή περισσότερες βροχές στη δυτική Ελλάδα. Τοπικός παγετός τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ, στο Ιόνιο ασθενείς. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από -3 έως 17, στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά, τοπικές ομίχλες, ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά και τοπικές ομίχλες στα βόρεια. Οι άνεμοι Βοριάδες 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 14 βαθμούς.

Δευτέρα, 21-12-2020
Συννεφιά στις περισσότερες περιοχές με ομίχλες τη νύχτα και τις πρωινές ώρες. Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι από Ανατολικές διευθύνσεις, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, τοπικός παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τρίτη, 22-12-2020
Συννεφιά με τοπικές βροχές στα δυτικά, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Κρήτη. Τις νύχτα και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.