Συνεργασία του συμπολίτη μας Ειδικού Παθολόγου Σόλων Κωτούλα με την Διοίκηση των ΚΕΠΑ

0 722

Την περασμένη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και στα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ επι της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 8 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Αξιολόγησης των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) κ. Δημητρίου Βασιλόπουλου,  με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΕΠΕ) Καλαμπακιώτη Παθολόγο κ. Σόλων Κωτούλα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την βελτίωση της λειτουργίας των ΚΕΠΑ, καθώς και την θέση των Παθολόγων στην δομή και την λειτουργία των Επιτροπών Αναπηρίας.

Ανεφέρθη η απουσία οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας των ΚΕΠΑ, καθώς και κανονισμού λειτουργίας, με αποτέλεσμα μη ηθελημένες παρατυπίες στη διαμόρφωση των Επιτροπών.

Επίσης ετέθη το θέμα των  δυνατοτήτων του Παθολόγου και της μοναδικής ικανότητός του στην αξιολόγηση των Παθολογικών Νοσημάτων, της πολυνοσηρότητος  και της ολιστικής αντιμετωπίσεώς των, που τον καθιστούν ουσιαστικό και απαραίτητο στις Επιτροπές Αναπηρίας.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Βασιλόπουλος υπεσχέθη στον κ. Κωτούλα αμεσότερη, ευκολότερη και συχνότερη επικοινωνία στο μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.