Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων με την παρουσία της Έλενας Ράπτη

2 603

Συνεδριάζει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 μ.μ. η ΝΟΔΕ Τρικάλων με την παρουσία της Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενας Ράπτη.

Η κ. Ράπτη εξελέγη Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και του 2015.

Από το 2004 εκλέγεται Γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής. Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων , Μορφωτικών Υποθέσεων , Κοινωνικών Υποθέσεων , Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
της Υποεπιτροπής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία, Εκλέγεται Αντιπρόεδρος των Ομάδων Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων με τα Κοινοβούλια της Ισπανίας, της Τσεχίας,της Ιταλίας, του Ισραήλ, της Τσεχίας, των Η.Π.Α., της Σαουδικής Αραβίας, της Σουηδίας, της Τυνησίας, της Ισπανίας και της Μ. Βρετανίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

2 Σχόλια
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Δεν μας λέτε κάτι ποιο ουσιαστικά, πόσους νόμους και μνημόνια ψήφισε, ποια είναι η θέση της στην πολιτική διαπλοκή, τι στην ευχή κάνει στην Βουλή.

  2. Speedy Gonzales λέει

    Χαμός, γαμπροί, φουσκωτοί, ξεπούλησαν τα μαγαζιά κουστούμια, αρώματα, μέχρι και θαλασσιά μποξεράκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.