Συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη υπευθύνων σε τομείς δράσης

Συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης 4/12 η επταμελής Γραμματεία του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τρικάλων, με αντικείμενο την ανάδειξη υπευθύνων σε τομείς δράσης του οργάνωσης.

0 112

Συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης 4/12 η επταμελής Γραμματεία του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τρικάλων, με αντικείμενο την ανάδειξη υπευθύνων σε τομείς δράσης του οργάνωσης.

Συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης 4/12 η επταμελής Γραμματεία του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τρικάλων, με αντικείμενο την ανάδειξη υπευθύνων σε τομείς δράσης του οργάνωσης και την επιλογή του νέου γραμματέα του Συντονιστικού.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, το ρόλο του γραμματέα αναλαμβάνει ο Σταύρος Νταούλας, ενώ υπεύθυνοι των τομέων που ακολουθούν αναλαμβάνουν οι:

Κοινοβουλευτική Ομάδα: Δημήτρης Καπέλας, Σάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Σιμορέλης

Γραφείο Τύπου: Γιάννης Σαμπανίκος

Δίκτυο Συνδικαλιστικού: Δημήτρης Καπέλας

Οργανωτικό Γραφείο: Γιάννης Σίμος

Αλληλεγγύη – Αντιφασιστική Δράση: Γιάννης Σαμπανίκος

Στο μεταξύ, έντονο παραμένει το κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τρικάλων με φόντο τις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (2/12) με την εκλογή της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Στη διαδικασία, υπήρξε μια συγκλονιστική εμπειρία για τους 3.308 συνολικά αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα, καθώς ανέδειξε σε όλο του το εύρος τον πλούτο ιδεών, τεκμηρίωσης και συναισθημάτων που διαθέτει η ριζοσπαστική Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.

Στη Συνδιάσκεψη, έγινε το αποφασιστικό βήμα για την πολιτική και οργανωτική συγκρότηση αλλά και την προγραμματική επάρκεια του κόμματος. Η ψηφοφορία, με την οποία ολοκληρώθηκε η Πανελλαδική ανέδειξε 226 εκλεγμένα μέλη τα οποία μαζί με τα 75 αριστίνδην που επελέγησαν από τις συνιστώσες θα συγκροτήσουν την πρώτη Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Από το Νομό Τρικάλων εξελέγησαν οι Δημήτρης Σαριγγαλάς και Γιώργος Χονδρός.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ – Τρικάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.