Συνάντηση Μιχαλάκη με Εμπορικούς Συλλόγους για τις Κυριακές – Παρόν ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας

Μετά από τη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων με μοναδικό θέμα το άνοιγμα ή μη των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης,

0 222

Μετά από τη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων με μοναδικό θέμα το άνοιγμα ή μη των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης,

Μετά από τη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων με μοναδικό θέμα το άνοιγμα ή μη των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, παρουσία και των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Ντίνου Μπάρδα, Γιώργου Τσίγκα, Ευθύμη Ρετζιά, Ελένης Αργυροπούλου και Χρήστου Γακόπουλου, συναντήθηκε με όλα τα Σωματεία Εμπόρων του Νομού Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα με τον Σύλλογο Εμπόρων – Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών, Ξενοδόχων Ορεινού Όγκου Ελάτης, τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλης, τον Σύλλογο Εμπόρων, Βιοτεχνών, Επαγγελματιών Δήμου Γόμφων, τον Εμπορικό Σύλλογο Οιχαλίας, την Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Φαρκαδόνας, το Επιμελητήριο Τρικάλων, την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, το Σύλλογο Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας.

Όλα τα Σωματεία Εμπόρων αντιδρούν στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και η απόφαση που πήραν είναι να μην ανοίγουν τα καταστήματα εκτός από μία Κυριακή το χρόνο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης μετά τη συνάντηση που είχε με όλα τα Σωματεία και αφού τους εξέφρασε και τη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στην απόφαση τους αν μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές τόνισε «η ομόφωνη απόφαση όλων των Σωματείων είναι να μην ανοίγουν τα εμπορικά καμία Κυριακή από αυτές που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο. Εμείς είμαστε μαζί με τους εμπόρους και στηρίζουμε τις αποφάσεις τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.