Συνάντηση Μικέλη Χατζηγάκη – Ντόρας Μπακογιάννη για την οικονομία

0 171

Συνάντηση με την τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης στα πλαίσια κατάρτισης οικονομικών προτάσεων που θα υλοποιηθούν όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει Κυβέρνηση.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης μετέφερε στην πρώην υπουργό το κλίμα που επικρατεί στην αγορά και ειδικότερα σε εκείνη του Νομού Τρικάλων μετά από συνεχείς συναντήσεις που είχε πρόσφατα με παράγοντες της οικονομίας αλλά και με επιτυχημένους Τρικαλινούς επιχειρηματίες. Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος υπογράμμισε τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο Νομός Τρικάλων στον τουρισμό και στην γεωργία καθώς και στο χώρο των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε εκείνες που είναι εξαγωγικές. Συζήτησαν, επίσης, για το αναπτυξιακό σχέδιο της ΝΔ και για τις πολιτικές που θα μπορούσαν να στηρίξουν την Τρικαλινή ανάπτυξη ώστε να δοθούν δουλειές στους πολίτες.

Τέλος, ο Μικέλης απηύθυνε πρόσκληση στην κα. Μπακογιάννη, την οποία και αποδέχτηκε, να έρθει στα Τρίκαλα και να παρουσιάσει ένα μέρος των αναπτυξιακών προτάσεων της παράταξης για την περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.