Καλαμπάκα: Εκδηλώσεις από την Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

0 392

Με μεγάλη χαρά εκπροσωπούμε και φέτος την πόλη μας στο μεγαλύτερο μουσικό δίκτυο που συμπληρώνει 19 χρόνια ζωής και δημιουργίας,  με δύο εξαιρετικές μουσικές βραδιές, στα πλαίσια του  προγράμματος «Μετέωρα Τέχνης».

Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε πολύ … πολύ …πολύ μουσική και να γιορτάσουμε ,  ενώνοντας τη φωνή μας με όλη την Ελλάδα στη μεγαλύτερη και ομορφότερη γιορτή !

Σας παραθέτουμε το δελτίου τύπου της European Music Day για φέτος :«Από την Αρχαία Ολυμπία έως τη Νίσυρο, την Κοιλάδα του Αχελώου έως τη Χίο, και από την Καλαμπάκα έως την Αλεξανδρούπολη, 55 πόλεις & περιοχές της Ελλάδος θα φιλοξενήσουν 345 συναυλίες, δράσεις και εργαστήρια με 327 σχήματα, 45 ορχήστρες και μουσικά σύνολα, 42 χορωδίες και 71 Djs σε περισσότερα από 292 σημεία εκδηλώσεων, στις 13 περιφέρειες ανά την Ελλάδα.

Η 19η χρόνια εκδηλώσεων του Ελληνικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής εθνικής συνεργατικής προσπάθειας, που γίνεται χάρη στην υποστήριξη και το πάθος εκατοντάδων εθελοντών διοργανωτών, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου».

#europeanmusicday #emd2018

19η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Καλαμπάκα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 21 Ιουνίου
ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Συναυλία κλασικής μουσικής – Ώρα: 21:00
Συμμετέχουν:
Νίκος Νικολαϊδης – Τσέλο
Κώστας Δριτσέλης – Κιθάρα
Παιδική Χορωδία Δήμου Καλαμπάκας

Παρασκευή 22 Ιουνίου
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥΛΑ
Η Μεγάλη Γιορτή – Ώρα: 21:00

Η Δημοτική Φιλαρμονική γεμίζει με μελωδίες τους δρόμους της πόλης μας και προσκαλεί όλους μας στη μεγαλύτερη γιορτή μουσικής.
Συμμετέχουν:
Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμπάκας
Δημοτική Χορωδία Καλαμπάκας
Παιδική Χορωδία Δήμου Καλαμπάκας
Λαϊκή Ορχήστρα Μουσικής Σχολής
Ορχήστρα Κρουστών Μουσικής Σχολής
Sax Ensemble
Μουσικά Σύνολα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.