Συμμετοχή του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Τρικάλων στην έκθεση τουρισμού «WORLD TOURISM EXPO» στην Αθήνα

1 656

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού, στο πλαίσιο των δράσεων του για την προώθηση και προβολή της περιοχή μας, εκπροσώπησε το νομό μας στο ενιαίο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση World Tourism Expo που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 15 Μάϊου, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Με έντυπο και ψηφιακό υλικό παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης, τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής μας, την τοπική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα μέσα από την δράση Meteorisimo, καθώς και το πλήθος των δραστηριοτήτων που προσφέρει στους επισκέπτες ο προορισμός.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, «ο φορέας συνεχίζει τις δράσεις για την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, στοχεύοντας πάντα στην άριστη παρουσίαση του φυσικού πλούτου, των μνημείων αλλά και στη διασύνδεσή τους με τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Ο δήμος Τρικάλων αποχώρισε από τον φορέα, αυτοί συνεχίζουν να προβάλουν τα Τρίκαλα και λογικό είναι μιας το επιμελητήριο είναι στον φορέα, μάγκας ο δήμαρχος τζάμπα προβολή.
    Εμείς από Καλαμπάκα κουβαρντάδες τα ακουμπήσαμε διπλά γιατί είχαμε και δικό μας περίπτερο!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr