Συμμετοχή του Δημάρχου Δ. Μετεώρων στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

0 644

Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο που έγινε στο Βόλο στις 21-23 Νοεμβρίου συμμετείχε ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει αλλά και να συζητήσει για θέματα τα οποία αφορούν πόρους και εργαλεία τα οποία πρόκειται να δοθούν στους Δήμους προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες,  αλλά και για τα προβλήματα που τους ταλανίζουν, καθώς  και αυτά που προέκυψαν από την ενεργειακή κρίση.

Το συνέδριο άγγιξε όλα τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομικά, ενεργειακό, καταστατική θέση αιρετών, προσλήψεις, πράσινη ανάπτυξη, κυκλική οικονομία και ανακύκλωση, αλλαγή κριτηρίων κατανομής ΚΑΠ, βοήθεια στο σπίτι, πρόγραμμα “ Ηλέκτρα” κλπ. Συμμετείχαν αρκετοί υπουργοί και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβερνήσεως, όπου με κάποιους από αυτούς, είχε επαφές και συζητήσεις ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος, όπου τους έθεσε τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας τα οποία χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης και εξεύρεσης λύσεων.

Η συμμετοχή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, με περισσότερους από 1200 συνέδρους να δίνουν το «παρών». Ένα κρίσιμο συνέδριο, καθώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πώς τα παγκόσμια γεγονότα καθώς και  γεωπολιτικές αλλαγές, επηρεάζουν και την χώρα μας, συνεπώς και την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr