Συλλυπητήρια μηνύματα συλλόγων και φορέων για τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη

0 1.182

Ακολουθούν συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του τέως Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.


Όταν τα δάκρυα στεγνώσουν θα μείνουμε στις ευχάριστες αναμνήσεις που
μοιραστήκαμε με τον αγαπημένο μας δήμαρχο Χρήστο Σινάνη που έχει ήδη
φύγει.
Αγαπητέ Δήμαρχε θα ζήσεις πάντα στην καρδιά μας.
Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά σου.

Οι καθαρίστριες 1ου και 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπάκας « ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»  εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο , του πρώην δημάρχου , του Δήμου Μετεώρων , Χρήστου Σινάνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάβας «Παλαιοπαναγιά» εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του πρώην δημάρχου του Δήμου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια, προς την οικογένειά του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός σύλλογος “Παπαθύμιος Βλαχάβας”εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το ξαφνικό θάνατο του τέως δημάρχου Μετεώρων Σινάνη Χρήστου.

Εκφράζουμε την θλίψη μας και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

Εκ του Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Μησιάρη Δήμητρα


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων κ Χρήστου Σινάνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Τα μέλη του CLUB 4×4 της Χρυσομηλιάς, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

ΛΕΣΧΗ CLUB 4×4 Χρυσομηλιάς


Το Δ.Σ και τα μέλη του ΜΕΕΣ Διάβας εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για την απώλεια του συγχωριανού, φίλου, συμμαθητή και συγγενή χρήστου Σινάνη, τ. Δημάρχου Δήμου Μετεώρων. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Χρήστο. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του, στην Ιωάννα, στα παιδιά του, στα εγγόνια του, στα αδέλφια του και στη μάνα του.

Το Δ.Σ.


Πολιτιστικός Σύλλογος Οξύνειας

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Π.Μ.Σ. Οξύνειας εκφράζουν την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι…..

Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.

Εκ του Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Γκιουρσάνη Γεωργία

Η Γραμματέας Πέτρου Γεωργία


Τα μέλη του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Απανταχού Κρυοβρυσιωτών “Ο Άγιος Μηνάς” εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου μας Χρήστου Σινάνη στην οικογένεια και στους οικείους του.

Το Δ.Σ του Συλλόγου


Συλλυπητήριο του Συλλόγου Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας για το θάνατο του Χρήστου Σινάνη

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας, εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του τέως Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη, καθώς και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σύλλογος Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας


Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του τ. Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη από την Παναγιώτα Δριτσέλη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Σινάνη για την απώλεια τους. Ο Χρηστος Σινάνης υπήρξε ένας άνθρωπος που με το ήθος και την αξιοπρέπεια του σφράγισε τόσο την οικογενειακή ζωή, όσο και την επαγγελματική και πολιτική του σταδιοδρομία. Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του υπηρέτησε την κοινωνία της Καλαμπάκας και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης μένοντας πιστός στο δικό του όραμα για την περιοχή. Ο αγώνας του για το καλό του τόπου και το αυτοδιοικητικό του αποτύπωμα αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη και πυξίδα για το μέλλον.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε


Τα μέλη του Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς “Ο Στίνος” εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του τέως Δημάρχου, Χρήστου Σινάνη.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Εκ του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Σταματία Φωλίνα

Ο Γραμματέας
Ιωάννης Κυρνάσιος


Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρώην Δήμαρχο Χρ. Σινάνη από τον Χορευτιό όμιλο Καλαμπάκας ΜΕΤΕΩΡΑ

Όλα τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας ΜΕΤΕΩΡΑ του Δήμου Μετεώρων, εκφράζουν την θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη. Καλό ταξίδι… και καλό παράδεισο να έχει.
Τα Θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και σ’ όλους οικείους του.

Ο υπεύθυνος του Ομίλου

Γιάννης Δήμας
Πανεπιστημιακός Διδάσκων
ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετώρων εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του τέως Δημάρχου, κ. Χρήστου Σινάνη.

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών, με ήθος & αξιοπρέπεια, το επάγγελμά του αλλά & την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσφέροντας πάντα ό,τι καλύτερο μπορούσε τόσο στους συνανθρώπους του όσο & στο Δήμο Μετεώρων. Η παρουσία του θα μείνει σε όλους αξέχαστη.Στη σύζυγό του & τους οικείους του ευχόμασετε θερμά συλληπητήρια.

Καλόν Παράδεισο, Χρήστο Σινάνη!


Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Μετεώρων εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την αποδημία του πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη.

Είμαστε βέβαιοι, ότι το θετικό αποτύπωμα που έχει αφήσει το πέρασμά του δε θα πάει χαμένο και αυτή θα είναι η αιώνια τιμή στη μνήμη του.

Στους οικείους του, στους συνεργάτες του και στους συναγωνιστές του,  εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα θερμά συλλυπητήριά μας.

Για την Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής 

Ο Γραμματέας

Αθανάσιος Καρνέζης


Η Διοίκηση και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην δημάρχου Μετεώρων κ. Χρήστου Σινάνη και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας


ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων – Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χρήστου Σινάνη

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του τ. Δημάρχου Μετεώρων, Χρήστου Σινάνη.

Ο Χρήστος Σινάνης, υπήρξε ένας άνθρωπος της Tοπικής Aυτοδιοίκησης και την οποία υπηρέτησε με ήθος, ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό.
Η συνεργασία μας υπήρξε ειλικρινής, έντιμη και εποικοδομητική, έχοντας κοινό γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου Μετεώρων και της περιοχής.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του, στο Δήμο Μετεώρων και στους πολίτες της Καλαμπάκας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής και Ψαλτικής Τέχνης

Μεταβαίνει σήμερα “εκ του θανάτου εις την ζωήν” ένας δίκαιος και ενάρετος άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Θεού, που εάν θέλει κανείς να περιγράψει την προσωπικότητα του, δεν έχει παρά μόνο να θυμηθεί τον λόγο του Κυρίου μας. “Μάθετε απ΄εμού, ότι πράος ειμί και ταπεινός τη καρδία”.

Με αισθήματα θλίψης και πόνου, προπέμπουμε σήμερα στην αιωνιότητα τον συμπολίτη, συνάνθρωπο, συνάδελφο και φίλο, Χρήστο Σινάνη. Έναν απλό και ταπεινό στην καρδία άνθρωπο, συνετό, εγκάρδιο, με σοβαρότητα, χωρίς επιτήδευση στην συμπεριφορά και στην παρουσία, χαρακτήρα. Αλησμόνητε Χρήστο, Δήμαρχε του Δήμου Μετεώρων, σε αποχαιρετούμε με τον πιο απλό και σεμνό τρόπο, γνωρίζοντας πως εσύ που τίμησες την πόλη της Καλαμπάκας με απλότητα, με τη φωτιά της μάχης, τη δίψα της δικαιοσύνης, τα καθαρά και σταράτα λόγια, τα έντιμα και δυναμικά έργα, την σταθερότητα και την συνέπεια των λόγων σου, χωρίς να ξεφεύγεις από τον ανθρωπιστικό σου προσανατολισμό και τις βαθιές ευαισθησίες σου, κάτι τέτοιο θα επιθυμούσες.

Συμμετέχουμε στο πένθος και συλλυπούμεθα εγκάρδια όλη την οικογένεια για την απώλεια του αλησμόνητου γιου, συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ψυχή σου πέταξε στα χέρια του Θεού και έφυγε έτοιμη για την αιώνια Βασιλεία των Ουρανών.

 

Ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής και Ψαλτικής Τέχνης

“Ο Άγιος Βησσαρίωνας”


Το Δ. Σ και τα μέλη του Συλλόγου “ΑΙΓΙΝΙΟΝ-ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του, για τον άδικο και απροσδόκητο χαμό του τέως Δημάρχου Χρήστου Σινάνη, και την αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο , ο Θεός να τον αναπαύσει.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.