Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 – Συγχαρητήρια επιστολή για τους επιτυχόντες 2014

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας που κατάφεραν,

0 355

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας που κατάφεραν,

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας που κατάφεραν, έπειτα από μια διαρκή και επίπονη προσπάθεια, να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο ή Τεχνολογικό Ίδρυμα.

Στη νέα τους ακαδημαϊκή πλέον πορεία, τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και να συνεχίσουν να γεμίζουν το οπλοστάσιό τους με γνώσεις, πολύτιμες τόσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια τους τη ζωή.

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειές τους και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Όσον αφορά, τέλος, τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύονται και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Η ίδια η ζωή, άλλωστε αποδεικνύει, ότι είναι ένας καθημερινός αγώνας, στον οποίο οφείλεις να μην υποχωρείς σε κάθε εμπόδιο, αλλά αντιθέτως να αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σταδιοδρομία και, παιδιά, μην εγκαταλείψετε ποτέ τα όνειρά σας και το παιδί που κουβαλάτε μέσα σας!!!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος – Η Γραμματέας

Διαμαντής Γκίκας – Κωνσταντινιά Μπρέντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr