Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης περιόδου για χιλιάδες νέα παιδιά

0 352

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης περιόδου για χιλιάδες νέα παιδιά

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης περιόδου για χιλιάδες νέα παιδιά και την έναρξη μιας όμορφης περιπέτειας για τους νέους πλέον ακαδημαϊκούς πολίτες αυτής της χώρας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν την πρώτη δύσκολη μάχη μιας ζωής που θα είναι γεμάτη από επίπονες προσπάθειες και αγώνες για την κατάκτηση της γνώσης και της ευτυχίας.

Το κουράγιο και η αισιοδοξία θα πρέπει να συνοδεύουν πάντα αυτές τις προσπάθειες και οι μικρές ή μεγάλες αποτυχίες δεν θα πρέπει να απογοητεύουν αλλά να κινητοποιούν νέα ξεκινήματα.

Οι αδικίες του συστήματος εισαγωγής, οι ελλείψεις της εκπαίδευσης και οι δυσκολίες επαγγελματικής αποκατάστασης των νέων επιστημόνων αποτελούν τους μόνιμους αντιπάλους της νεολαίας εδώ και χρόνια.

Οι σημερινοί επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και αυριανοί επιστήμονες καλούνται να παλέψουν μαζί τους και να τους νικήσουν.

Καλή σταδιοδρομία και μαχητική πορεία ζωής σε όλα τα παιδιά που ολοκλήρωσαν και τυπικά σήμερα τον μαραθώνιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Καλή δύναμη, επίσης, και στα παιδιά εκείνα που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά.

Η αποτυχία, όσο επίπονη κι αν είναι δεν πρέπει να απογοητεύει αλλά να μας πεισμώνει και να γίνεται η αφετηρία για νέες πιο μεγάλες προσπάθειες και νίκες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr