Συγκίνηση, ομορφιά και διασκέδαση στο Fashion Show από τις Κομμώσεις Καρούτα – PHOTOS

0 4,134

Ο σκοπός επιτευχθεί με το καλύτερο αποτέλεσμα από τος Κομμώσεις Καρούτα ( DE STYLE )   που διοργάνωσαν και φέτος το Φιλανθρωπικό Fashion Show.

Το Grand Meteora Hotel φιλοξένησε στις αίθουσες του και φέτος την μεγάλη εκδήλωση η οποία είχε μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 2.034 ευρώ και να δοθεί αμέσως στην εκπρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου της Πωγωνιανής Ιωάννινων.

Οι κες Μαρία και Ελένη Καρούτα διοργάνωσαν και φέτος την Φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν καταστήματα της πόλης μας, με ρούχα, υποδήματα και οπτικά από τα “Οπτικά ΓΑΖΟΥ”.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Βάσω Πούλιου ενώ οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με καταπληκτικές χορευτικές επιδείξεις από τα τμήματα της Σχολής Χορού “Χορός και Έκφραση” της κας Δήμητρας Κανάτα.

Οι ταλαντούχοι μουσικοί Ηρακλής Τασίκας στο Τραγούδι και Μιχάλης Καβούλης στα κρουστά, έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην όμορφη βραδιά κερδίζοντας τα χειροκροτήματα όλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ρούχα και χτενίσματα από παλιές αξέχαστες εποχές με τις κομμώσεις Καρούτα να δίνουν το ανάλογο χτένισμα και στιλ στα μοντέλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σ’ αυτό συνέβαλε και η make up artist Ιφιγένεια Καψάλη με το υπέροχο μακιγιάζ!

Επίσης το Βιβλιοπωλείο “Παπαντος” της πόλης μας πρόσφερε δυο μεγάλες σακούλες με παιχνίδια για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου…

Μετά το πέρας των επιδείξεων ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους.

Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορταζ:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.