Στον δρόμο City Trail Running συμμετείχε ο Σπύρος Νικολογιάννης ως γραμματέας της Ένωση Ξενοδόχων – Προσφορά του Epavlis Suites στην διοργάνωση

Στο 3ο Μετέωρα City Trail Running συμμετείχε ο Σπύρος Δημ. Νικολογιάννης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα.

0 278

Στο 3ο Μετέωρα City Trail Running συμμετείχε ο Σπύρος Δημ. Νικολογιάννης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα.

Στο 3ο Μετέωρα City Trail Running συμμετείχε ο Σπύρος Δημ. Νικολογιάννης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα.

Ο κ. Νικολογιάννης σχετικά με την διοργάνωση δήλωσε πως η μεγάλη προσέλευση των αθλητών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό έδωσε αίγλη και κύρος στην εκδήλωση τονίζοντας πως “εμείς, ως τουριστικός θεσμός, επιβραβεύουμε αυτή την προσπάθεια στα πλαίσια των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Ως αρωγός την συμμεριζόμαστε συμμετέχοντας ενεργά, με την προσδοκία να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να αναβαθμίζουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας”.

Επίσης ανέφερε:

στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το ξενοδοχείο Epavlis Suites ανέλαβε την προετοιμασία και παροχή διαφόρων τοπικών εδεσμάτων για τη σίτιση τεσσάρων παιδιών ηλικίας από 2 έως 8 ετών τα οποία κατάγονται από τη Γαλλία και το Βέλγιο κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς οι γονείς τους συμμετείχαν στη διαδρομή των 22 χλμ.
Η διοίκηση της ξενοδοχειακής επιχείρησης EPAVLIS SUITES ενίσχυσε την προσπάθεια των διοργανωτών (ΣΚΑΜ) επιδεικνύοντας ένα ανθρώπινο πρόσωπο συνεργασίας και αλτρουισμού!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.