Στον Δήμαρχο Καλαμπάκας η Διοίκηση της Α.Ε Κρύας Βρύσης

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Διοίκηση της Α.Ε Κρύας Βρύσης.

0 212

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Διοίκηση της Α.Ε Κρύας Βρύσης.

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Διοίκηση της Α.Ε Κρύας Βρύσης. Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Θώμος και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν καλή πορεία στον κ. Σακελλαρίου και του ανέφεραν το πρόβλημα που έχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είναι το “γηπεδικό”.

Η Διοίκηση ζήτησε να της παραχωρηθεί κάποιο γήπεδο της περιοχής για τις προπονήσεις και τους αγώνες της.

Ο κ. Σακελλαρίου άκουσε με προσοχή τα λεγόμενα του προέδρου και σε τοποθέτηση για δημοτική έκταση πλησίον του Δ.Δ Κρύας Βρύσης θέλησε να μάθει περισσότερα ώστε αν υπάρχει ο ανάλογος χώρος, να γίνει ένα γήπεδο από τις υπηρεσίες του δήμου ώστε η ομάδα να μπορεί να αγωνιστεί και να το χρησιμοποιεί ως έδρα.

Επίσης στα λεγόμενα του τόνισε για ακόμα μια φορά – όπως και σε προηγούμενες συναντήσεις ομάδων – ότι σύντομα το θέμα με την χρήση των γηπέδων θα ξεκαθαρίσει και θα μπει μια σειρά καθώς τα γήπεδα ανήκουν στη Δημοτική Αρχή και μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες.

Παρών στην συνάντηση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας κ.κ Θοδωρής Αλέκος, Δημήτρης Γκανούλης, ο πρόεδρος του Δ.Δ Κρύας Βρύσης κ. Γιάννης Μήτραινας και τα μέλη του Δ.Σ της Α.Ε Κρύας Βρύσης.

 

krya_vrysh_DSC00386

krya_vrysh_DSC00390

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.