Στο τόπο του περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ» Φώτης Καψάλης

0 758

Στον τόπο από τον οποίο έλκει την καταγωγή του, στην Οιχαλία, περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, από το Βολτ Ελλάδας, μέσω της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», Φώτης Καψάλης.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε το κέντρο της δημοτικής κοινότητας Οιχαλίας και έγινε δεκτός με θέρμη από τους συγχωριανούς του.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Φώτη Καψάλη, η λαϊκή αγορά. Εκεί συναντήθηκε με αγρότες και παραγωγούς, ακούγοντας και καταγράφοντας τις αγωνίες που βιώνουν. Όπως ενημερώθηκε από τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές η κίνηση έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν κι αυτό ως ένα σημείο, οφείλεται στην οικονομική στενότητα της κοινωνίας, που στην πλειονότητα προχωρά σε περικοπές ακόμη και σε τρόφιμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της αγοραστικής κίνησης με ότι αυτό συνεπάγεται και για τους ανθρώπους των παζαριών της περιοχής μας και του νομού.

Λίγο αργότερα περιηγήθηκε στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας αλλά και σε καταστήματα της περιοχής, συζητώντας θέματα που άπτονται του εμπορίου, και ευρύτερα. Κατά τις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της αγοράς και προέρχονται από την ακρίβεια η οποία έχει γονατίσει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και πολίτες.

Κάλεσε τον κόσμο της Οιχαλίας κι όλου του νομού να στηρίξουν στις 25 Ιουνίου το ψηφοδέλτιο του «Πράσινο και Μωβ», για μια καλύτερη Ελλάδα, που θα κινείται πραγματικά ευρωπαϊκά πρότυπα και οι πολίτες της θα τυγχάνουν τις ευκαιρίες των πολιτών άλλων αναπτυγμένων ευρωπαϊκών κρατών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr