Στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας Αβραμόπουλος, Παπακώστα και Γουγουλάκης για την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του σε περιφερειακό Πρωτοδικείο

1 921

Το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος του δήμου Μετεώρων   κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος με τη βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ  κ. Κατερίνα Παπακώστα και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκο Γουγουλάκη.  Ο κ. Αβραμόπουλος, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιάννη Μπούγα, δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για την κτιριακή αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου, ενόψει της μετεξέλιξής του σε Πρωτοδικείο.

Η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του, τόνισε ο δήμαρχος, αποτελεί  σημαντικό βήμα  που αντανακλά στην βελτίωση της λειτουργίας της δικαιοσύνης στο δήμο Μετεώρων .

Σ’ αυτή την προσπάθεια σημαντικός αρωγός του Δήμου Μετεώρων υπήρξε η βουλευτής Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπακώστα  καθώς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκος Γουγουλάκης.

Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Φροσυνάκη και Πηνελόπη Μαγκούρα καθώς και ο δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Νίκος Λύχος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Κριτσερ λέει

    Ελεος με τα γκραφίτιιιι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr