Στο ΑΕΡΙΝΟ απόψε οι Αμανίτες

Ο Θάνος Γιαννόπουλος (κιθάρα – τραγούδι) o Δημήτρης Κίτσιος (Ηλ.Κοντραμπάσο) και ο Νίκος Μπέλτσιος στο (Τρίχορδο), κοινώς (Αμανίτες trio)

0 275

Ο Θάνος Γιαννόπουλος (κιθάρα – τραγούδι) o Δημήτρης Κίτσιος (Ηλ.Κοντραμπάσο) και ο Νίκος Μπέλτσιος στο (Τρίχορδο), κοινώς (Αμανίτες trio)

Ο Θάνος Γιαννόπουλος (κιθάρα – τραγούδι) o Δημήτρης Κίτσιος (Ηλ.Κοντραμπάσο) και ο Νίκος Μπέλτσιος στο (Τρίχορδο), κοινώς (Αμανίτες trio) είναι ένα μουσικό τρίο, μια παρέα θα έλεγε κάποιος πιο εύστοχα, που καταβάλλεται ουσιαστικά από έντεχνα μουσικά χρώματα της Ελληνικής μουσικής και προσπαθεί πάντα να τα υπηρετεί με σεβασμό στους μεγάλους δημιουργούς και καλλιτέχνες του είδους αυτού.

Ο εκφραστικός τρόπος, το «παίξιμο» με άλλα λόγια και η απόδοση των μουσικών κομματιών χαρακτηρίζεται από απλότητα και από μουσική λιτότητα, χωρίς επιμέρους υπερβολικές εκφάνσεις «λαϊκισμού», με στόχο τον εντυπωσιασμό.

Η βάση της έκφρασης του μουσικού σχήματος είναι η ορθότητα των συνθέσεων και η απόδοση αυτών με τρόπο ώστε να του μεταφέρουν το βαθύ συναίσθημα με το οποίο ο συνθέτης έχει περιβάλει την δημιουργία του.

Έτσι οι Αμανίτες trio, παρουσιάζουν με πολύ μεράκι και σεβασμό, το Σάββατο 23/9/2017 στο Cafe Bar Αέρινο στην Καλαμπάκα, ένα ιδιαίτερα προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, μέσα από παλιά και νέα δισκογραφία σημαντικών μας δημιουργών.

Στο πρόγραμμα ακούγονται επιλεγμένα τραγούδια των Σ.Μάλαμα, Θ.Παπακωνσταντίνου, Ο.Περίδη, Μ.Ρασούλη, Μ.Πασχαλίδη, Α.Ιωαννίδη, Ν.Παπάζογλου, και πολλών άλλων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974816991

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.