Στις ΗΠΑ η Ε.Κουντουρα για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

H αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά βρίσκεται από το Σαββατοκυριακό στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών

0 192

H αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά βρίσκεται από το Σαββατοκυριακό στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών

H αναπληρώτρια υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά βρίσκεται από το Σαββατοκυριακό στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών στο πλαίσιο της παρουσίας του Ελλάδας στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού παγκοσμίως, την IMEX America 2016.

Κατά τη διάρκεια της IMEX, όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο, η κα Κουντουρά θα πραγματοποιήσει επαγγελματικές συναντήσεις με tour operators και με δημοσιογράφους Αμερικανικών ΜΜΕ, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την δυναμική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στην αγορά των ΗΠΑ για το 2017.

Παράλληλα, η Έλενα Κουντουρά πραγματοποιεί επαφές με παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, προχθές παρέστη στην Κυριακάτικη λειτουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Στο Πνευματικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας, η κα Κουντουρά απηύθυνε χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σημαντική συνεισφορά των Ελλήνων του εξωτερικού στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και στην προβολή της Ελλάδας, και συναντήθηκε με παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας.

IMG 0113IMG 0117IMG 0126

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.