Στην Τριγγία ανέβηκε Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλ/κας ,

0 155

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλ/κας ,

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Τρικάλων και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ Καλ/κας , διοργανώσαμε Την Κυριακή 15-06-2014 «Ορειβατική-Τουριστική Εκδρομή» στο Όρος Τριγγία του Δ.Δ. Κλεινοβού.

. Η διαδρομή που ακολουθήσαμε, με την ολιγομελή ομάδα μας, ήταν: από την τοποθεσία « ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ» του όρους ΤΡΙΓΓΙΑ , υψόμετρο 1350 μ . (χώρος αναχώρησης και επιστροφής ), προς το Δ.Δ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ.

eosk2

Η πορεία είχε κατεύθυνση δεξιά , μέσω του δασικού δρόμου προς Κιάτρα Μπροάστα (στα βλάχικα σημαίνει Ορθή Πέτρα), και η διάρκεια ήταν 3 ώρες .

eosk3

Η θέα της διαδρομής προς τα γειτονικά βουνά ήταν υπέροχη, πολύ όμορφη. Εκείνο που πράγματι μας εντυπωσίασε ήταν τα αλπικά λιβάδια με το πλήθος των προβάτων, των αγριολούλουδων και τα γάργαρα νερά .

eosk5

Στην επιστροφή περάσαμε από το χωριό Κλεινοβό (Κλεινός), το οποίο είναι μεγάλο, όμορφο, κτισμένο στα ανατολικά της Τριγγίας και πλάι στο Κλεινοβίτικο ρέμα. Καθίσαμε στην πλατεία του χωριού χαλαρώσαμε, απολαύσαμε το καφεδάκι μας και το παγωμένο νερό.

eosk4

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.