Στην Καλαμπάκα βρέθηκαν οι υποψήφιοι της ΕΛΙΑΣ Παναγιώτης Πάτρας και Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Την Μεγάλη Πέμπτη επισκέφτηκαν τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα

0 91

Την Μεγάλη Πέμπτη επισκέφτηκαν τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα

Την Μεγάλη Πέμπτη επισκέφτηκαν τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα οι υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Παναγιώτης Πάτρας, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη Τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Ζωή Χατζηθωμά.

Στην πόλη των Τρικάλων συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της πόλης κ. Χρήστο Λάππα και συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν στην πόλη των Τρικάλων και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, ενώ του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων όπου ενημερώθηκαν από τον διοικητή του ιδρύματος κ. Νικόλαο Ευθυμιάδη για το σημαντικό έργο που προσφέρει η προνοιακή δομή σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα κατά τη λειτουργία του στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του συστήματος παροχής προνοιακών υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό συνομίλησαν με τους φιλοξενούμενους στο Θεραπευτήριο καθώς και με το νοσηλευτικό προσωπικό. Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Παναγιώτης Πάτρας εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του ιδρύματος παρά τις εγγενείς δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης και το αξιοθαύμαστο έργο που παρέχουν οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα.

Κατόπιν επισκέφτηκαν την πόλη της Καλαμπάκας όπου είχαν συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κ. Σωτήρη Παπαχρήστο και με κατοίκους της πόλης που εκπροσωπούν παραγωγικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

patras salex 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.