Πρόταση για ανάπτυξη της περιοχής από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμπάκας Γιάννη Μπουφίδη

Όσον αφορά σε προτάσεις που αφορούν στον Πρωτογενή Τομέα Ανάπτυξης

0 45

Όσον αφορά σε προτάσεις που αφορούν στον Πρωτογενή Τομέα Ανάπτυξης

Όσον αφορά σε προτάσεις που αφορούν στον Πρωτογενή Τομέα Ανάπτυξης και οι οποίες θα βοηθήσουν στην γενικότερη ανάταση της περιοχής μας, ειδικά για την Τοπική Κοινότητα Αύρας του Δήμου Καλαμπάκας και των γύρω χωριών, έχουμε να προτείνουμε το εξής:

Την κατασκευή Τυποποιητηρίου και Συσκευαστηρίου Λαδιού στην Αύρα, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας και μέσω χρηματοδότησης που προβλέπεται από Ευρωπαϊκά προγράμματα που «τρέχουν», καθότι στην περιοχή υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 100.000 ελαιόδεντρα και σίγουρα αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί αργότερα.
Ως γνωστόν, το λάδι της Αύρας (χυμός λαδιού) και της ευρύτερης περιοχής είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (εμπεριέχει οξύτητα 0,30 έως 0,80 %).
Ο Δήμος Καλαμπάκας καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας και να βοηθήσει στην προώθηση του τοπικού λαδιού, αγουρέλαιου κλπ. σε καλαίσθητες συσκευασίες, σε όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές (τοπικές, ευρωπαϊκές και ανατολικές αγορές)!
Η δημιουργία ενός τέτοιου έργου θα βοηθήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στις οποίες θα απασχοληθούν νέοι άνθρωποι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καλαμπάκας και θα βοηθήσει στην τοπική οικονομία.

Εκλογικό Γραφείο Ιωάννη Δ. Μπουφίδη
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας
Επικεφαλής συνδυασμού «Όραμα και Δράση για το Δήμο Καλαμπάκας»
τηλ. και φάξ: 2432077948
e-mail: info@oramakaidrasi.gr
url: www.oramakaidrasi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.