Στην Καλαμπάκα το Γαλλικό Κανάλι France 5

Στην Καλαμπάκα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή το Γαλλικό Κανάλι France 5 το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα για εκπομπή του, που θα προβληθεί στην Γαλλία και όχι μόνο.

0 212

Στην Καλαμπάκα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή το Γαλλικό Κανάλι France 5 το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα για εκπομπή του, που θα προβληθεί στην Γαλλία και όχι μόνο. Στην Καλαμπάκα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή το Γαλλικό Κανάλι France 5 το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα για εκπομπή του, που θα προβληθεί στην Γαλλία και όχι μόνο. Το Γαλλικό κανάλι σε εκπομπή 90 λεπτών θα φιλοξενήσει, μαζί με άλλες τρεις περιοχές της χώρας μας τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας. Το kalabakacity.gr βρέθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής και συγκεκριμένα στο εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών του Γιώργου Μήλιου στο Καστράκι Καλαμπάκας όπου για τις ανάγκες της εκπομπής φτιάχτηκε το παραδοσιακό σουτζούκι. Το Γαλλικό Κανάλι τράβηξε πλάνα από Ιερές Μονές των Μετεώρων, τους αναρριχητές ( έγινε και σχετική επίδειξη ) κ.α σημεία της περιοχής μας.

 

mhlios_france5IMG_0351

mhlios_france5IMG_0354

Στα γυρίσματα παρών και ο κ. Γιάννης Παπαπούλιος, ο οποίος ξεναγεί τους ανθρώπους τους ανθρώπους του Καναλιού. Δίπλα του ο κ. Γιώργος Μήλιος, ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παραδοσιακών γλυκών.

mhlios_france5IMG_0356

Το παραδοσιακό καφενείο και εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών “Μήλιος” στο Καστράκι Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.