Στην Αθήνα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος – Έγινε η παρουσίαση της πρώτης πραγματείας της “Ακαδημίας Θεολογικών και ιστορικών μελετών Αγίων Μετεώρων”

0 1.000

Στην Αθήνα παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος και συγκεκριμένα στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο όπου έγινε από τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Θεόκλητο η παρουσίαση της πρώτης πραγματείας της “Ακαδημίας Θεολογικών και ιστορικών μελετών Αγίων Μετεώρων”, με τίτλο “Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων”.

Ο κ. Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τους κ.κ. Σπύρο Θεμέλη Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Μετεώρων και Θανάση Σινάνη Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμπάκας, έγραψε σχετικά:

Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος από το γεγονός ότι παρουσιάστηκε απόψε η πρώτη πραγματία της “Ακαδημίας Θεολογικών και ιστορικών μελετών Αγίων Μετεώρων”, με τίτλο “Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων”. Αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα εξωστρέφειας που επιχειρεί η Μητρόπολή μας και ταυτίζεται με το δικό μας όραμα για άνοιγμα στον Χριστιανικό κόσμο. Οφείλω να συγχαρώ όσους εργάστηκαν για αυτό, κυρίως δε τον οραματιστή Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο ο οποίος εμπνεύστηκε και ίδρυσε την Ακαδημία…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr