Ευχαριστήριο του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Φίλες της Αγάπης” Καλαμπάκας

0 622

Ένα όμορφο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν όλες οι φίλες και τα μέλη του Φιλανθρωπικου Σωματείου ” ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ “που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής.Ως Δ.Σ.του συλλόγου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία του Χριστουγεννιατικου απογευματινου μας!

Τα ΜΜΕ της πόλης μας για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης,την κ. Σοφη Μαύρου-Τζουβαρα για την προσφορά των αναμνηστικών, το τυπογραφείο Αφων Μακρή για τις προσκλήσεις και τους λαχνους,τα καταστήματα της πολης μας για την προσφορά των δωρων της λαχειοφόρου,τον dj κ.Παπαγεωργιου για το υπέροχο πρόγραμμα και τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου GRANT METEORA για τον πολύ όμορφο χώρο και την άψογη εξυπηρέτηση! Τέλος και περισσότερο από όλους, όλες τις κυρίες που μας τίμησαν για μια ακόμη φορά !

Η προσφορά τους και η παρουσία τους στις εκδηλώσεις του σωματείου μας,μας δίνουν τη δύναμη και την δυνατότητα ,πέρα από την απλή συνέχεια του έργου μας να δώσουμε μια αχτίδα χαράς και ελπίδας στους λιγότερο ευνοημενους από τη ζωή συνανθρώπους μας, τις Άγιες ημέρες της Γέννησης του Θεανθρώπου!

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!

– Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Χρηστο Κίτσιο, εμπνευστή και διοργανωτή του DETAILHOOLS MEETING για την προσφορά των 500 ευρώ στο Σωματείο!  Τα χρήματα συγκεντρωθηκαν από τις προσφορές των συμμετεχόντων και η προσφορά τους ,αποτελεί πολύ μεγάλη βοήθεια για το σωματείο μας! Τέτοιες ενέργειες τιμούν τους ίδιους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση !

– Ευχαριστούμε τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου, με ένα σημαντικό ποσό,εν όψη των Χριστουγέννων!

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.