Στοίχημα στα κόρνερ

0 334

Το στοίχημα στα κόρνερ μιας αναμέτρησης αποτελεί μία εκ των αγορών που γνωρίζουν τη μεγαλύτερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Αυτό μόνο άδικα δε συμβαίνει καθώς το στοίχημα στα κόρνερ εκτοξεύει την αγωνία των παικτών που περιμένουν τη στρογγυλή θεά να στηθεί στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου προκειμένου να εξασφαλίσουν αξιέπαινα κέρδη. Το στοίχημα κόρνερ περιλαμβάνει πολλές επιμέρους αγορές και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του live betting, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον και στο pregame.

Συμβουλές για το στοίχημα στα κόρνερ

Όπως όλες οι στοιχηματικές αγορές, έτσι κι αυτή που αφορά τα κόρνερ έχει τους δικούς της άγραφους κανόνες στρατηγικής που αν ακολουθηθούν πιστά μπορούν να επιφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Κάνοντας λοιπόν παιχνίδι με τα κόρνερ θα πρέπει να έχετε κατά νου τους παρακάτω παράγοντες:

 • Τα στατιστικά κόρνερ των ομάδων: Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, θα πρέπει να λάβετε γνώση του αριθμού των κόρνερ που εκτελεί κάθε ομάδα κατά μέσο όρο. Σε περίπτωση που το line ορίζεται από τους μπουκ χαμηλότερα από αυτόν τον μέσο όρο, σίγουρα έχετε βρει μια καλή ευκαιρία για ποντάρισμα.
 • Το παιχνίδι από τις πτέρυγες: Οι ομάδες που αναπτύσσονται από τις πτέρυγες (από τα άκρα), είναι αυτές που συνήθως κερδίζουν τα περισσότερα κόρνερ σε μία αναμέτρηση. Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί κανόνα, αλλά είναι ένα χρήσιμο tip που μπορείτε να λάβετε υπόψη πριν ποντάρετε.
 • Η σπουδαιότητα της αναμέτρησης: Σε αγώνες όπου το φαβορί καίγεται για τη νίκη και που αναμένεται να παρουσιάσει επιθετικό πρόσωπο, το στοίχημα κόρνερ αποτελεί σίγουρα μια καλή επιλογή. Πόσο μάλλον αν η συγκεκριμένη ομάδα συνηθίζει να επιτίθεται από τα άκρα.
 • Η επιθετική φύση των ομάδων: Το συγκεκριμένο κομμάτι δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση καθώς τα πράγματα είναι σαφή: ομάδες επιθετικού χαρακτήρα, συγκεντρώνουν αυξημένες πιθανότητες να εκτελέσουν πολλά κόρνερ.
 • Η τάση των αμυντικών: Εδώ θα πρέπει να έχετε μια μικρή έστω εικόνα για την αντίδραση των αμυντικών στις επίμαχες φάσεις. Εάν δηλαδή λειτουργούν με ψυχραιμία ή αν χαρίζουν απλόχερα στον αντίπαλο το ένα κόρνερ μετά το άλλο.
 • Οι αντιδράσεις του τερματοφύλακα: Όπως και με το δίδυμο των στόπερ, έτσι και με τον τερματοφύλακα είναι καλό να έχετε μια εικόνα του πως αντιδράει. Η λεγόμενη έξοδος του τερματοφύλακα είναι αυτή που τις περισσότερες φορές καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πόσα κόρνερ θα παραχωρήσει.
 • Καιρικές συνθήκες και κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: Πρόκειται για δύο απρόβλεπτους παράγοντες που δύναται να κάνουν δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών, να περιορίσουν τις επιθετικές τους προσπάθειες και συνεπώς να συνδράμουν στην εκτέλεση λιγότερων κόρνερ από όσα θα καταγράφονταν υπό κανονικές συνθήκες.

 

Live betting στα κόρνερ

Όπως προαναφέρθηκε, τα κόρνερ έχουν την τιμητική τους κυρίως στο live στοίχημα. Αυτό συμβαίνει γιατί η εξέλιξη ενός αγώνα έχει πάντα αντίκτυπο στη συγκεκριμένη αγορά. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό που θέλει το φαβορί της αναμέτρησης να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να μάχεται για την ανατροπή. Ένα τέτοιο σενάριο πολλές φορές απεικονίζεται στο χορτάρι ως επιθετικός μονόλογος της ομάδας – φαβορί και κατά συνέπεια οδηγεί στην εκτέλεση πολλών κόρνερ, το line και οι αποδόσεις των οποίων μεταβάλλονται συνεχώς από τους μπουκ κάνοντας το παιχνίδι ιδιαίτερα ενδιαφέρον!

Χρήσιμες συμβουλές για live betting στα κόρνερ

Η περίπτωση κατά την οποία το φαβορί ηττάται, είναι η ιδανικότερη για όσους ενδιαφέρονται να στραφούν στο live στοίχημα στα κόρνερ. Δεν είναι όμως η μόνη που κάνει τη συγκεκριμένη αγορά ελκυστική! Πριν λοιπόν τοποθετήσετε τα πονταρίσματα σας στα κόρνερ κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης, λάβετε υπόψη τις παρακάτω συμβουλές:

 • Η ανάγκη για τη νίκη: Υπάρχουν πάντα περιπτώσεις (πχ όταν κρίνεται η πρόκριση από τον όμιλο) όπου η ισοπαλία δε συμφέρει καμία από τις δύο αντιπάλους. Ως άμεση συνέπεια, οι επιθετικές προσπάθειες εντείνονται και όσο περνάει η ώρα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την εκτέλεση περισσότερων κόρνερ.
 • Το χρονικό σημείο: Όταν η αγωνία κορυφώνεται, τα λεπτά κυλούν ταχύτερα. Ακόμα κι αν βρείτε μια δελεαστική απόδοση για την πιθανότητα εκτέλεσης άλλων 4 κόρνερ για παράδειγμα, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά και στο χρονόμετρο πριν ποντάρετε. Γιατί αν ο αγώνας βρίσκεται στο 82’, το να εκτελεστούν 4 κόρνερ φαντάζει αρκετά δύσκολο.
 • Οπλιστείτε με υπομονή: Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους τους παίκτες του στοιχήματος και φυσικά ισχύει και στο παιχνίδι με τα κόρνερ. Βαδίζοντας προς το τέλος της αναμέτρησης, είναι προτιμότερο το ζητούμενο σας να είναι η εκτέλεση ενός μόνο κόρνερ (πχ over 7.5 αν έχουν εκτελεστεί ήδη 7) κι ας πάρετε μικρότερη απόδοση. Σε περίπτωση επαλήθευσης του, μπορείτε στη συνέχεια να ρισκάρετε στο over 8.5.
 • Τα παιχνίδια του καιρού: Πολλές φορές δύναται να υπάρξει αλλαγή στις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Μια ξαφνική βροχή για παράδειγμα, καθιστά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και οδηγεί σε λιγοστές συνήθως φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και συνεπώς σε λιγότερα κόρνερ.

Η αγορά των στοιχημάτων κόρνερ

Αφού αναλύσαμε όλα όσα θα πρέπει να προσέχετε στο στοίχημα στα κόρνερ, ήρθε η ώρα να δούμε σε ποιες ακριβώς αγορές θα τα εφαρμόσετε! Στη διάθεση σας έχετε ένα ευρύ μενού με ενδιαφέρουσες επιλογές, οι κυριότερες εκ των οποίων είναι οι παρακάτω:

Under/Over: Πρόκειται για την πιο δημοφιλή αγορά κόρνερ όπου οι bookmakers ορίζουν ένα συγκεκριμένο line (πχ Under/Over 8.5). Εάν επιλέξετε το over 8.5, θα πρέπει να εκτελεστούν 9 ή περισσότερα κόρνερ προκειμένου να κερδίσετε. Στην περίπτωση του under 8.5, είστε κερδισμένοι εάν εκτελεστούν έως και 8 κόρνερ. Η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται και για τα κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου, με το line να είναι χαμηλότερο (πχ Under/Over 4.5).

3 Way Bet: Στην παραπάνω αγορά έρχεται να προστεθεί ο ακριβής αριθμός κόρνερ που σίγουρα είναι πιο δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά και που συνοδεύεται από πολύ υψηλή απόδοση. Το line πλέον ορίζεται σε ακέραιο αριθμό (Under/Over 8 κόρνερ), ενώ πλέον υπάρχει και η επιλογή «ακριβώς 8».

Συνολικός αριθμός κόρνερ: Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατηγορία όπου καλείστε να προβλέψετε το εύρος των κόρνερ. Οι επιλογές που θα συναντήσετε είναι 0-5 κόρνερ, 6-8, 7-9, 10-12, 13 ή περισσότερα.

Επόμενο κόρνερ: Μια ακόμη ιδανική επιλογή για live betting στα κόρνερ καθώς παρακολουθώντας μια αναμέτρηση μπορείτε να ποντάρετε στο επόμενο κόρνερ από την ομάδα που δείχνει να υπερισχύει.

Ασιατικά χάντικαπ στο σύνολο κόρνερ: Τα ασιατικά χάντικαπ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα και μπορεί να μην κάνουν ευκολότερη υπόθεση το να κερδίσετε, αλλά σίγουρα αυξάνουν τις πιθανότητες να διατηρήσετε σταθερό το ταμείο σας. Πλέον βρίσκουν εφαρμογή και στα κόρνερ και ας υποθέσουμε πως οι μπουκ προσφέρουν το line του ασιατικού under/over στο 8. Αν επιλέξετε το over 8 και εκτελεστούν ακριβώς 8 κόρνερ, το ποντάρισμα σας επιστρέφεται.

 

Στο Stoiximatikesetaireies.gr θα βρεις συμβουλές και χρήσιμα tips για το bwin bonus!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr