Στη Μουσική Σκηνή ΑΕΡΙΝΟ οι Μουσικοί Ιχνηλάτες

Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» το γνωστό συγκρότημα από το Βόλο έρχεται και πάλι στην πόλη μας, στο γνώριμο αγαπημένο μέρος όλων των καλλιτεχνών, στην Καλαμπάκα στη Μουσική Σκηνή ΑΕΡΙΝΟ στα ριζά των βράχων, την Παρασκευή 9 Απριλίου το βράδυ.

0 177

Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» το γνωστό συγκρότημα από το Βόλο έρχεται και πάλι στην πόλη μας, στο γνώριμο αγαπημένο μέρος όλων των καλλιτεχνών, στην Καλαμπάκα στη Μουσική Σκηνή ΑΕΡΙΝΟ στα ριζά των βράχων, την Παρασκευή 9 Απριλίου το βράδυ. Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» το γνωστό συγκρότημα από το Βόλο έρχεται και πάλι στην πόλη μας, στο γνώριμο αγαπημένο μέρος όλων των καλλιτεχνών, στην Καλαμπάκα στη Μουσική Σκηνή ΑΕΡΙΝΟ στα ριζά των βράχων, την Παρασκευή 9 Απριλίου το βράδυ.

Η δισκογραφική επιτυχία του συγκροτήματος «Είμαι ότι δεν είμαι» δεν έχει σύνορα, και μέσω της προσωπικής διανομής του από το συγκρότημα, σε κάθε ευκαιρία επαφής με το κοινό, αλλά και μέσο της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος (www.mousikoiixnilates.gr) αποδεικνύει την έμπρακτη αγάπη του κοινού για το εν λόγω μουσικό σχήμα.

Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» έρχονται στο Αέρινο μέσα από μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και μετά τις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας τη νέα τους δουλειά αλλά και γνωστά τραγούδια άλλων ερμηνευτών δημιουργούν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλά live του συγκροτήματος διαρκούν και πάνω από τέσσερεις ώρες.

Τις τελευταίες ημέρες η εταιρεία παραγωγής «Level Productions» προχώρησε και στην λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος στην διεύθυνση www.mousikoiixnilates.gr όπου οι fun του συγκροτήματος αλλά και της έντεχνης rock μουσικής μπορούν καθημερινά να ενημερώνονται για τις εμφανίσεις του σχήματος, να έχουν προσωπική επικοινωνία με τα μέλη του, να αγοράζουν cd και αναμνηστικά τους και να συζητούν για την μουσική.

Μουσικοί Ιχνηλάτες είναι..:

  • Νίκος Μεργιαλής: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
  • Νίκος Βαϊου: Μπάσο ηλεκτρικό – ακουστικό – άταστο
  • Ιάσων Τουφεξής: Ηλεκτρικό Βιολί
  • Νέστορας Κόκκαλης : Τύμπανα
  • Ιορδάνης Σιδηρόπουλος : Ηλεκτρική κιθάρα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.