Σταυρούλα Καραλή: Ζητώ την ψήφο σας ώστε να αξιοποιήσουμε ολοκληρωτικά τις δυνατότητες της περιοχής μας

0 299

Η Σταυρούλα Καραλή, από το Καστράκι Καλαμπάκας είναι μια δυναμική γυναίκα που στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου διεκδικεί την ψήφο των συνδημοτών της.

Μια γυναίκα που ζει την καθημερινότητα και ξέρει τα προβλήματα της οικογένειας και των συνανθρώπων της, καθώς μητέρα η ίδια και εργαζόμενη  στον πρωτογενή τομέα σε συνεργασία με τον σύζυγο της Λάμπρο Σκρέκα, αυτή τη στιγμή, στις εκλογές του Οκτώβρη ζητά την ψήφο μας, ώστε μαζί με τον Σωτήρη Παπαχρήστο να δώσουν ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Η ίδια στο μήνυμά της αναφέρει:

Έχουν μείνει λιγότερο από πέντε μέρες!!! Ο χρόνος είναι αρκετός για τους αναποφάσιστους να πάρουν την σωστή απόφαση!

Σκεφτείτε ώριμα, υπεύθυνα και με σύνεση γιατί θα χρειαστούν πέντε χρόνια υπομονής αν δεν πάρετε τώρα την σωστή απόφαση!!! Δώστε μας την ευκαιρία να αποδείξουμε πως νοιαζόμαστε πραγματικά για τον τόπο μας!!! Δεν ήρθαμε να βιοποριστουμε μέσα από το Δήμο ούτε να ξεχρεώσουμε τις οικογένειες μας!

Ζητώ και εγώ λοιπόν να με τιμήσετε με την ψήφο σας ώστε να αξιοποιήσουμε ολοκληρωτικά τις δυνατότητες της περιοχής μας,να αντιμετωπίσουμε τα τοπικά προβλήματα και να υλοποιήσουμε τις απαραίτητες κοινωνικές δράσεις με στόχο την ανάπτυξη!!!

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr