Ενσυναίσθηση και τεχνογνωσία: Ο Βασίλης Μάντζιος φέρνει μια αναζωογονητική προοπτική για τον τόπο!

0 327

Σε ένα κόσμο με φρενήρεις ρυθμούς αλλαγών, χρειαζόμαστε ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι, δραστήριοι και γνώστες της αντιμετώπισης σημαντικών θεμάτων.

Με την υποψηφιότητα του Βασίλη Μάντζιου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Μετεώρων.

Η αγάπη του για τη γενέτειρά του τροφοδοτεί το πάθος του να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ως μέλος της «Δύναμης Ευθύνης» στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ο Βασίλης Μάντζιος είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στη συνολική προσπάθεια για αλλαγή. Μαζί, στοχεύουν να οδηγήσουν το δήμο μας σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον, μακριά από τη στασιμότητα.

Ο Βασίλης Μάντζιος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον πολύπλευρο τομέα των Δασικών Χαρτών και των Κτηματολογικών Μελετών του Ελληνικού Κτηματολογίου. Η εκτεταμένη συμμετοχή του σε διάφορα περιφερειακά έργα τον έχει καταστήσει εμπειρογνώμονα στον τομέα αυτό, μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε ομάδα που κατανοεί τη σημασία της διατήρησης των φυσικών μας πόρων.

Ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ο Βασίλης Μάντζιος θα προσφέρει πλούσια τεχνογνωσία στη δασοκομία, την περιβαλλοντική επιστήμη και τη διαχείριση πόρων, η οποία είναι κρίσιμη για τη χάραξη νέας αναπτυξιακής πορείας για το Δήμο Μετεώρων.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr