Στα Μετέωρα την επόμενη εβδομάδα η Ομάδα Εργασίας του Υπ. Πολιτισμού για την επεξεργασία των χρήσεων και δράσεων εντός του Ιερού Χώρου

Στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα θα βρεθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα

0 376

Στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα θα βρεθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα

Στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα θα βρεθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες η Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε στα τέλη Αυγούστου από την υπουργό Πολιτισμού κα Κονιόρδου για την επεξεργασία των υπό θεσμοθέτηση χρήσεων και δράσεων εντός του Ιερού χώρου.

Η συγκεκριμένη ομάδα εργασίας αποτελείται όπως έχει γίνει είδη γνωστό από επτά ανθρώπους με διάφορες ειδικότητες και αρμοδιότητες.

Η Ομάδα Εργασίας, αποτελείται από τους:

1) Σουζάνα Χούλια – Καπελώνη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μουσείων και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

2) Παναγιώτα Φουντά, Προϊσταμένη του Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων και Αρχαιολογικών Έργων της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων.

3) Σταυρούλα – Χίλντα Γούναλη, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, ειδικότητας Αρχιτεκτόνων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων

4) Θεοδώρα Μουλλού, μόνιμη υπάλληλο με βαθμό Α΄του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Προϊστορικών – Κλασικών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στο Γραφείο Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με διάθεση από τη Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων

5) Αλέξανδρο Λαγόπουλο, δόκιμο υπάλληλο με βαθμό Γ’ του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, ειδικότητας Αρχιτεκτόνων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στο Γραφείο Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με διάθεση από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Αρχαίων Μνημείων

6) Αλέξανδρο Στρατή, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με βαθμό Α, ειδικότητας ΠΕ Αρχαιολόγων του ΥΠΠΟΑ, , που υπηρετεί με διάθεση από τη Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στο Γραφείο Γενικής Γραμματέως του ΥΠΠΟΑ.

7) Κωνσταντίνα Κυριάκου, Δικηγόρο με σχέση έμμισθης εντολής και πάγιας αντιμισθίας, που υπηρετεί στο Γραφείο Γενικής Γραμματέως του ΥΠΠΟΑ.

B. Η Ομάδα Εργασίας θα συνεργάζεται με τους Μαντζανά Κρυστάλλω, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων και Γεώργιο Κολομπότσιο, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με βαθμό Α, ειδικότητας ΠΕ Αρχαιολόγων του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Γ. Χρέη Γραμματέα θα εκτελεί η Σοφία Ψυχογιού, μόνιμη υπάλληλος με βαθμό Α’ του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων ειδικότητας Βυζαντινών – Μεταβυζαντινών του ΥΠΠΟΑ, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Δ. Έργο της Ομάδας είναι η επεξεργασία των υπό θεσμοθέτηση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού Χώρου των Μετεώρων, προς εφαρμογή του άρθρου 2, παρ. 2 του Ν. 2351/1995.

Ε. Οι εργασίες της Ομάδας, η οποία είναι άμισθη, θα ολοκληρωθούν εντός μηνός Σεπτεμβρίου 2017. Τα πορίσματα της Ομάδας Εργασίας θα κατατεθούν στο Γραφείου Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο Γραφείο Γενικής Γραμματέως του ΥΠΠΟΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.