Στα γραφεία της Turkish Airlines βρέθηκαν οι υπεύθυνοι της Visit Meteora

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα

0 132

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα  και κατά την οποία παραβρέθηκε ο γενικός διευθυντής Ελλάδος και ο υπεύθυνος marketing της αεροπορικής εταιρίας συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών σε θέματα τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων.

Ειδικότερα συμφωνήθηκε η δημιουργία και αποστολή ειδικού ενημερωτικού – προωθητικού news letter που θα αποσταλεί σε όλους τους επιβάτες της εταιρίας που ταξιδεύον προς στην Ελλάδα.

Ο σκοπός του news letter είναι να προτείνει τον προορισμό Μετέωρα, παρέχοντας πληροφορίες για την πρόσβαση και με την επίδειξη του boarding pass οι επιβάτες θα απολαμβάνουν έκπτωση στις υπηρεσίες της visit Meteora. Ένα δεύτερο παρόμοιο new letter θα δημιουργηθεί και θα αποσταλεί σε όλους τους εργαζόμενους της αεροπορικής εταιρίας που αριθμούν τους 45.000 και θα τους προτρέπει να επισκεφτούν τα Μετέωρα.

Συμφωνήθηκε επίσης η από κοινού διοργάνωση στο μέλλον ταξιδιών εξοικείωσης για σημαντικούς δημοσιογράφους και tour operators που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την περιοχή των Μετεώρων.

Η Turkish Airlines είναι ο 5ος μεγαλύτερος αερομεταφορέας στον κόσμο με βάση τον αριθμό των προορισμών και ο μεγαλύτερος περιφερειακός αερομεταφορέας συνδέοντας την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με τη Κωνσταντινούπολή με 4 καθημερινές πτήσεις καλύπτοντας την τουριστική σύνδεση της χώρας μας με σημαντικούς μακρινούς προορισμούς όπως Αμερική, Ασία, Αφρική και μέση Ανατολή.

Η κύρια βάση της Turkish Airlines είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Atatürk της Κωνσταντινούπολης και το δίκτυο προορισμών της από ένα μόνο hub είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.