Σσσσσς…. – Γράφει ο ΟΧΙάς

0 562

Η θέση μιας δημοτικής αρχής χτίζεται ή αποδημείτε καθημερινά ανάλογα με τα πεπραγμένα. Δυστυχώς εδώ συνεχίζουν την πρακτική του «είπα – ξείπα» ή «παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις» ή και στην, με απίστευτο θράσος μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά μας, μεταμόρφωση του λάθους σε επιτυχία.

Οι αποχωρήσεις συμβούλων συνεχίζονται, με αποκαλύψεις τους κρεμούν καθημερινά στα μανταλάκια σαν τρύπιο σώβρακο.
Τάχαμου κουλτουριάρηδες εμφανίζονται πρώτο τραπέζι πίστα σε θεατρικές παραστάσεις με κουμπάρες και κλακαδόρους, μπας και σωθεί η κατάσταση και φανούνε πολλοί.

Συνεχίζουν δε να στέλνουν δελτία τύπου με αντιγραμμένα κείμενα για τις παγκόσμιες ημέρες. Φθηνοί επικοινωνιακοί τακτικισμοί πολιτικού θεάτρου, με σκοπό τον εντυπωσιασμό του κοινού.

Η κατάσταση στην πόλη τραγική, πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση γεμάτα παγίδες, το κυκλοφοριακό μπάχαλο συνεχίζεται. Η δημοτική αστυνομία περιορίζετε στον οικίσκο covid test.

Τώρα για το κόκκινο βάψιμο της πλατείας τι να πω, ίσως την ετοιμάζουν για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Από την άλλη έχουμε και τους υποτακτικούς που αν κριτικάρεις μια επιλογή δημόσιου προσώπου αυτομάτως ακούς, «άσε να το χαρούμε», ή «υποστήριξε τους, είναι για το καλό μας» η «είσαι μαζί μας, ή είσαι με τους άλλους».

Σίγουρα παρόμοιες προσπάθειες γίνονταν και παλαιότερα και πάντα θα υπάρχουν κολαούζοι που ενοχλούνται και δεν θέλουν να ακουστεί μια άλλη φωνή.

Καιρός λοιπόν να αράξουν, ο κόσμος κατάλαβε ότι κάνουν «κονσομασιόν» αναμένοντας βόλεμα.

Η αξία της ελευθερίας του λόγου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αυτή τη περίοδο όπου η κατάσταση ξέφυγε. Από εδώ και πέρα μην στέκεστε τρέξτε μας τέλειωσαν τα μύγδαλα. Οι προοπτικές σας δυσοίωνες.

 

ΟΧΙάς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.